Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Jan Šťastný jako neohrožený milovník zvířat

08. srpna 2018 16:38
V plném proudu je natáčení nového seriálu Krejzovi, kde má jednu z hlavních rolí Jan Šťastný. Opět se tak vrátil na televizi Prima a rovnou v roli doktora – veterináře, který pro pár kousanců nejde daleko.

V novém seriálu o tak trochu praštěné rodině Krejzových se Jan Šťastný předvede jako veterinář Petr Vymeš s vlastní praxí, bývalou manželkou Annou (Vanda Hybnerová) a urputnou maminkou Dagmar (Vlasta Peterková), která ho chce neustále oženit. Proto se u něj dveře v ordinaci netrhnou, paničky s nejroztodivnějšími zvířaty tak zahajují nájezdy. „V civilním životě nedržíte v jeden den v náručí psa, neoperujete kočku, nedržíte na ruce velkou aru a za hodinu zase chameleona nebo nemáte dramatický výstup s klokanem. Moc mě to baví. No, kde bych k tomu jinak přišel?“ neskrývá Honza nadšení, i když párkrát mu do smíchu rozhodně nebylo. „Měli jsme tu hrozně roztomilého tygříka, který si chtěl neustále hrát. Byl mazlivý, ale přece jen už měl tlapu větší než já pěst, takže když roztomile hrábne, tak těch pár škrábanců a kousanců umí udělit,“ popisuje herecké úskalí svého veterináře Vymeše a statečně přiznává, že žádný jeho seriálový pacient mu ještě nenahnal strach. „Ani obrovský sklípkan, který tedy nebyl za odměnu, ale vydržel jsem to. Navíc, jako chlap přece nepřiznám, že se něčeho bojím nebo je mi to nepříjemné. Na to jsem až příliš ješitný,“ přiznává herec, který se díky natáčení seriálu Krejzovi po letech potkal před kamerou s Vandou Hynberovou nebo Pavlou Tomicovou.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová