Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Soňu Norisovou svázali. Má to ale ráda, tvrdí sama herečka

06. dubna 2018 10:30
Soňa Norisová coby spisovatelka Klaudie Wolfová nejenže bude i tentokrát na podpatcích cupitat po boku mladého detektiva Tomáše Berana v sérii VIP vraždy, ale dokonce zapojí i vlastní fantazii. A protože jsou její představy zábavné, rozhodli se je tvůrci seriálu před diváky netajit – občas fantaziemi z Klaudiiny hlavy okoření děj. Díky nim musela herečka natáčet třeba pod vodou nebo unesená a svázaná.

„Já to mám ráda a užívám si to. Ne že bych byla nějaký masochista, to ne, ale vždy, když se točí takhle extrémní situace, tak člověk ani nemusí moc hrát a jde to samo. Dokonce jsem kdysi chtěla být kaskadérkou a byla jsem v klubu, který je sdružoval, nevydržela jsem tam dlouho, ale nebojím se a myslím, že jsem docela fyzicky schopná. Kdo se ale bojí, je většinou produkce, a ne všechno mi dovolí. Což chápu, protože kdyby si herečka ublížila, nemohl by se film dotočit,“ říká herečka.

Hned v prvním díle diváci viděli scény, kdy Soňu nejprve málem srazí auto, ale i scény z bazénu s ledovou vodou. Když se tyto scény natáčely, hercům, jak prozrazuje herečka, počasí moc nepřálo. „Točilo se ve studeném bazénu, měla jsem sice neopren, ale i tak mi zima zalezla všude a nebylo to příjemné. Točili jsme v létě, ale zrovna ten den se velmi ochladilo. A ještě vydržet pod vodou, abych hned nevyplavala nahoru, to bylo komplikované,“ vzpomíná Soňa.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová