Reklama
Reklama
 České celebrity 

Petra Vraspírová si Vojtka vzít nechce

22. března 2018 10:15
V muzikálu Mamma Mia v roli Sophie plánuje svatbu se svým Skyem, v reálném životě ale Petra Vraspírová do chomoutu nespěchá. Během Večera pro dobrou věc v Jaroměři, na kterém vystupovala s písněmi z Mamma Mia! a muzikálu Ať žijí duchové prozradila, že sama na vdavky nikdy nebyla!

A přestože si mnozí lidé myslí, že se již dávno tajně vzali, Petra prozradila, jaká je realita. „Jelikož se naše svatba hodně řešila, tak si doma Roman dělal srandu z toho, že i kdyby chtěl, tak by mě o ruku stejně nepožádal, protože si lidi myslí, že jsme se už tajně vzali. Já mu říkám, že za svatbu už ušetřil,“ směje se pohledná blondýnka

Ta kupodivu Vojtka k oltáři vůbec netlačí. „Já jsem nikdy na svatby nebyla. Nevím, jestli za to může i fakt, že jsou naši rozvedeni. Nevěřím tomu, že se lidi potkají a budou spolu do konce života. Podle mě se lidi schází a zase rozchází. Mají si v tom čase něco odžít, předat. V to věřím já. Ale teď jsem potkala člověka, o kterém si myslím, že je moje spřízněná duše. Říkám to tak, jak to cítím tady a teď. No a je zvláštní, že s ním si tu svatbu představit umím,“ vysvětlila Vraspírová, která se na návrat Mamma Mia!, který bude mít obnovenou premiéru 6. dubna v Kongresovém centru v Praze, těší.

„Mám Mamma Mia moc ráda. Byl to tehdy můj druhý muzikál v Praze, kde jsem opět dostala hlavní roli. Jsem vděčná. Je tam spousta super lidí, se kterýma jsem se seznámila a mám s nimi velmi dobrý vztah. Je to pro mě pozitivní muzikál a krásná role,“ říká kráska, která ačkoliv v muzikálu hraje i se svým životním partnerem, neztvárňují milence, nýbrž otce s dcerou. Problém v tom ale nevidí. „Člověk na jevišti přepne a funguje jako herec za tu roli. Moc nad tím nepřemýšlíme. Maximálně mě v zákulisí štípne do zadečku,“ směje se Petra, která se o patnáct let staršího partnera ani nebála seznámit se svou rodinou.

„Rodina neměla na výběr. Mám rozvedené rodiče, takže pro naši rodinu nebyl rozvedený muž žádné tabu, nebylo to nic divného. Přijali ho velmi hezky. On je dobrý člověk, je velmi přátelský, umí se chovat a je vtipný. Takže jsem se spíš bála, aby mi ho neklofl někdo v rodině. Mamkou mi vyhrožuje, ale mám taky hezkou ségru a spoustu nádherných sestřenic (smích),“ dodala Vraspírová s tím, že ačkoliv je žárlivý štír, snaží se krotit.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová