Reklama
Reklama
 České celebrity 

Krásná Olga Lounová hazarduje. Pravidelně jí jde o život!

23. února 2018 10:11
Mnohdy jí jde sice o život, Olga Lounová se ale nebojí. Jinak by nemohla nasednout za volant vozu, ve kterém nesčetněkrát nabourala. Naštěstí při ní ale stojí všichni svatí. Ačkoliv zpěvačka svůj závodní vůz zvládla otočit i na střechu, z nehody vyvázla bez zranění!

Olga Lounová se sice proslavila jako zpěvačka a herečka a již v dubnu opět naskočí do veleúspěšného muzikálu Mamma Mia!, který se krátké pauze vrací do Kongresového centra v Praze, postupem času se z ní stala ale zdatná závodnice rally. Ačkoliv má mnohaleté zkušenosti, nebezpečné karamboly se jí rozhodně nevyhýbají.

„Nejhorší nehoda asi byla, když jsme spadli před dvěma lety při Barum Rally na střechu auta,“ svěřila se zpěvačka s tím, že se tak stalo dva kilometry před cílem. „Bohužel jsme uklouzly v zatáčce na Štěrku, který před námi vyházela posádka, která tam měla taky nehodu těsně před námi. Já do toho pozdě zavřela zatáčku a tak jsme vycestovali mimo trať. Byla to škoda. Vedli jsme ženský pohár,“ vzpomíná Olga.

Ačkoliv nešlo o hezkou vzpomínku, o život se prý nebojí. „To člověk nemůže posoudit, kdy mu jde o život. Někdo jde a praskne mu cévka v hlavě a už tu mezi námi není, takže kdoví kolikrát mě něco ušetřilo,“ říká Lounová, která podle svých slov nemá nikdy po nehodě problém usednout znovu za volant závoďáku, protože se její karamboly naštěstí obešly vždy bez zranění.

Olga nechce ale zůstat jenom u závodění. Představitelka Tanyi z muzikálu Mamma Mia! nově začala driftovat a u toho by chtěla zůstat co nejdéle. „Drifty jsou o dost bezpečnější, než rally, tak minimálně v tom chci zůstat co nejdéle,“ svěřila se Olga, která v dubnu naskočí do Mamma Mii! v roli Tonyi.

„Moc se těším. Tento Muzikál je fantastický. Je to zábavná komedie ze současnosti a zároveň si popláčete. Písně Abby se snad nedají oposlouchat, takže se moc těším, že se zase vyřádíme na scéně,“ dodala Lounová, která se udržuje v kondici tak, že se snaží nebýt líná.

A při pohledu na její postavu je zřejmé, že se jí to daří. A jak jí to bude slušet v přiléhavém kostýmku? To se můžete přesvědčit v muzikálu Mamma Mia!.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová