Reklama
Reklama
 České celebrity 

Představitelka Ošklivky Betty, herečka America Ferrera, je těhotná!

05. ledna 2018 12:08
Třiatřicetiletá herečka honduraského původu America Ferrera oznámila fanouškům své těhotenství. Herečka čeká své první dítě a o svém jiném stavu se rozpovídala v rámci noční show se Stephenem Colbertem.

Jednou z otázek, kterou America dostala, byl dotaz na jméno jejího dítěte. Všechny zajímá, jestli její potomek dostane tak unikátní jméno jako má sama herečka. "Určitě to nebude nic unikátního. Já své jméno America teď miluji, ale vyrůstat s ním nebylo vůbec jednoduché. Nechci své dítě něčemu podobnému vystavit, vím, jaké to je. Takže moje dítě dostane jméno, které bude opravdovým jménem," uvedla herečka.

Ferrera čeká prvního potomka se svým manželeme Ryanem Williamsem. "Můj muž se o mě perfektně stará. Strávila jsem Vánoce bez kapky alkoholu a řádění v nočních klubech. Ryan mi ale vybudoval klub u nás doma, pořídil světla a přístroj na umělou mlhu. Ale i tak se cítím, jako bych byla na párty na základní škole, totálně střízlivá," žertovala America.

Herečka je mimo jiné držitelkou Zlatého glóbu za ztvárnění postavy Betty Suarezové v seriálu Ošklivka Betty. Magazín Time zařadil v roce 2007 Ferreru mezi 100 nejvlivnějších lidí na světě, důvodem byl její vliv na mladé Hispánky, pro které se stala módní ikonou.  

kat | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová