Reklama
Reklama
 České celebrity 

Česká Miss Andrea Bezděková se konečně rozhodla pro jednoho muže

19. října 2017 06:23
O tom, jestli je Česká Miss roku 2016 Andrea Bezděková zadaná či singl se spekuluje už pěkně dlouho. Otázka je, jestli v tom má jasno alespoň samotná modelka. I dlouho po rozhodu se Andrea občas na nějakém večírku ukáže v doprovodu svého expřítele Martina. Na velkolepý návrat to ale mezi nimi zatím nevypadá. Slavná kráska neměla nikdy o muže ve svém okolí nouzi a jinak tomu není ani teď. Do svého hledáčku si ji vzal lamač dívčích srdcí, popový zpěvák Sebastian.

Podlehne Andrea kouzlu sympatického muzikanta nebo se bude držet jistoty u svého bývalého přítele?

Natáčení klipu k písni Vesmírná je ten důvod, který tyto dva sblížil. Do klipu, který je plný něhy a lásky si zpěvák vybral právě Českou Miss. Sebastian oslovil Andreu s nápadem, aby si zahrála objekt jeho lásky a ona s nadšením nabídku přijala. „Andrey jsem si všiml na jednom z našich koncertů, na který se přišla podívat. Byl jsem nadšený, že nejkrásnější dívka roku 2016 trsá právě na naši tvorbu. Při psaní scénáře jsme přemýšleli, koho obsadíme do role, dívky pro kterou tuto píseň zpívám. Později jsem si vzpomněl právě na Andreu. Jsem moc rád, že pozvání přijala a v klipu si zahrála,“ svěřuje se s úsměvem Sebastian, který se nyní pilně připravuje na své samostatné turné po českých městech.

Pro natáčení videoklipu bylo vybráno několik zajímavých míst. Scény se například odehrávají v malebných uličkách německého městečka Görlitz nebo u klenutého, jemuž se přezdívá Ďáblův most. Režie Vesmírné se ujal Benjamin Buttler.

Během listopadového turné se tak budou moci fanoušci, a zejména fanynky, těšit i na osobní setkání se zpěvákem, a to v rámci autogramiády, která bude následovat po každém jeho koncertu. Na pódiu zazní všechny jeho dosavadní hity, ale i horké novinky.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová