Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Justin Bieber sbalil prvotřídní kost! Mexickou herečku s tělem bohyně!

09. října 2017 03:41
Třiadvacetiletý kanadský zpěvák Justin Bieber je známý svými skandály, které jsou často spojeny s jeho agresivním chováním. Tentokrát je ale Bieber jako beránek. Zamilovaný beránek! Justin Bieber má totiž novou lásku.

Po četných avantýrách je prý miláček náctiletých dívek zamilovaný až po uši. Jeho novou vyvolenou má být o tři roky starší mexická herečka s božským tělem Paola Paulin, která má na kontě zatím jen drobné herecké úspěchy. Paola Paulin se objevila například ve dvou epizodách seriálu Hráči, což bylo v roce 2015. Díky známému zpěvákovi by však mexická kráska mohla prorazit. Navíc s její nádhernou tváří a dokonalým tělem by to neměl být problém!

Justin prožíval poslední měsíce vnitřní rozpolcenost. Před prázdninami vydal prohlášení, že ruší zbytek svého turné a hodlá se věnovat pouze sám sobě. Teď se ale zamiloval a podle všeho nejde jen o náhražku za Selenu Gomez, se kterou by si jen užil a pustil jí k vodě. S Paolou je to prý hodně vážné!

„Jsou do sebe úplně zbláznění,“ potvrdil týdeníku Us Weekly zdroj z Justinova blízkého okolí. Justin měl svou novou lásku také vzít už do kostela v Beverly Hills, kde ji představil svému oblíbenému knězi. Dvojice byla také spatřena na romantické večeři v Hollywoodu. Tak uvidíme, jak dlouho to hrdličkám vydrží.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová