Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Herečka Reese Witherspoon vypadá jako dvojče své vlastní dcery!

29. září 2017 03:19
Oblíbená herečka Reese Witherspoon (41) snad zastavila čas a vůbec nestárne! Na sociální síti se pochlubila fotografiemi se svojí osmnáctiletou dcerou Avou Elizabeth Phillippe, jejíž otec je neméně slavný herec Ryan Phillippe (43).

Pod fotografiemi Reese a Avy se okamžitě začaly objevovat pochvalné komentáře od fanoušků, ve kterých píší, že obě krásky musí být snad dvojčata nebo sestry. Jiné komentáře Avu hodnotí jako dokonalý klon své slavné maminky.

Ava však není jediným potomkem. Reese je hrdou trojnásobnou matkou, která se se svými ratolestmi ráda pochlubí. Naposledy tak herečka zveřejnila fotografii i se svými syny třináctiletým Deaconem a čtyřletým Tennesseem, kteří jsou své slavné matce také velice podobní. K fotografii pak herečka uvedla: "Být matkou je pro mě největší potěšení v mém životě. Od svých tří dětí jsem se toho už tolik naučila... trpělivosti, laskavosti, pokoře, kreativitě a samožřejmě taky jak převyprávět pořádný vtip. Svým dětem chci říct, že je miluji víc, než si dokáží představit a to si uvědomí, až budou mít své vlastní děti. Jsem šťastná za každý den, kdy mohu být jejich mámou."  

kat | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová