Reklama
Reklama
 Sexy 

Božský andílek Victoria’s Secret: Tři měsíce po porodu je snad ještě krásnější!

27. ledna 2017 03:42
Úspěšná topmodelka Candice Swanepoel se modelingu se věnuje od 15 let. Má africké a portugalské kořeny a známá se stala především díky značce Victoria's Secret, pro kterou pracuje řadu let. Objevila se i na titulní straně časopisu Vogue.

V šestnácti letech tahle kráska vydělávala 5 000 euro za den. Její původní barvou vlasů je hnědá, ale je přebarvená na blond. Candice je vyhledávanou modelkou na spodní prádlo a plavky. A ač to zní neuvěřitelně, tahle jihoafrická kráska se tři měsíce po porodu vrací zpátky do práce. A rovnou do bikin!

Teprve v říjnu se narodil chlapec pojmenovaný Anaca. Otcem je modelčin dlouholetý partner, brazilský model Hermann Nicoli.

A jak už to tak u modelek a topmodelek bývá, mateřská dovolená pro ně představuje jen nezbytně dlouhou dobu, po kterou se dostávají zpátky do formy. Do práce se vracejí v rekordně krátkém čase. Novopečená maminka Candice Swanepoel nastoupila do plného nasazení zřejmě už tři měsíce po porodu, jelikož už nyní si připisuje dvě nové kampaně.

Candice přijala nabídku od konkurence Victoria’s Secret a propaguje nyní plavkovou kampaň značky Sauvage Swimwear. Pro rok 2017 si ji díky dokonalé tváři vybrala i kosmetická značka Biotherm.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová