Reklama
Reklama
 České celebrity 

Modelky oblékly nejnovější lyžařské outfity. Odstartovala zimní sezóna v českém Aspenu

12. prosince 2016 10:22
Skiareál Špindlerův Mlýn oficiálně zahájil v sobotu letošní lyžařskou sezónu a kromě Andrey Verešové tu nechyběla ani Nikol Moravcová, modelka Veronika Chmelířová, bývalá Česká Miss Gábina Franková nebo Jana Doleželová.

Nádherné lyžařské outfity vynesly do společnosti ve Špindlu české modelky. Ozdobou svahů byla tradičně Andrea Verešová, která přijela do největšího krkonošského střediska s manželem Danielem.

„Přes zimu trávíme s rodinou na horách spoustu času, děti totiž závodně lyžují a mají pravidelné tréninky. Půl roku jsme teď lyžovat nebyli, takže jsme se na zahájení sezóny ve Špindlu samozřejmě těšili," uvedla Verešová, která tentokrát oblékla outfit sexy sněžného leoparda s peřím namísto tradiční kožešiny.

Andrea je vždy naprosto sladěná, nechybělo ani peří na jejích nových lyžích vyrobených přímo jako promodel krásky. Stálicí je ve Špindlu i moderátorka a blogerka Nikol Moravcová, která rozveselila sjezdovky barevnou bundičkou. Ve světle béžovém outfitu pak přijela česká farmaceutka, modelka a vítězka Miss České republiky pro rok 2004 Jana Doleželová.

Svůj snowboard tu provětrala i modelka a Česká Miss 2014 Gabriela Franková. „Jsem moc ráda, že jsem se do Špindlu mohla vypravit a vyzkoušet zase první oblouky na snowboardu. Chvílemi vypadalo, že začne pršet, ale naštěstí se tak nestalo a bylo to moc fajn. Určitě se sem během zimy několikrát vrátím," řekla Gábina.

Tradiční opening si nenechal ujít ani Dominik Hašek, zpěvák Marek Ztracený, který tu i vystupoval, nebo třicetiletá modelka Veronika Chmelířová. Ta tentokrát nelyžovala, ale během sezóny se chystá na běžky, na kterých prý jezdí už odmalička.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová