Reklama
Reklama
 České celebrity 

Jaro Smejkal má s jehlami díky tetování a piercingu velké zkušenosti, ale tohle od něj čekal málokdo!

08. června 2016 02:40
Přestože má Jaro Smejkal s jehlami díky tetování a piercingu velké zkušenosti, a mohlo by se tedy zdát, že ho pohled na tenkou jehličku jen tak nerozhodí, klepal se strachy! A proč? Podstoupil totiž něco, co by od něj čekal jen málokdo!

Zpěváka na prestižní klinice estetické medicíny čekala aplikace botoxu v oblasti okolí očí a na čele.

Zpěvák s nevšedním hlasem, Jaro Smejkal, je od ledna novou posilou kapely Burma Jones. V těchto dnech dokončuje videoklip k novému singlu s příznačným názvem „Co mě čeká“. Co jej tedy čeká? Náročný životní styl spojený s prací hlavně v noci se projevil na jeho obličeji v podobě hlubokých vrásek a celkové únavy pleti, proto se zpěvák rozhodl předcházet předčasnému stárnutí a preventivně podstoupil aplikaci Botulotoxinu.

„Čeká mne ambulantní ošetření trvající několik minut, přesto jsem se docela bál. Na jehly jsem z tetování zvyklý, ale tolik vpichů v oblasti obličeje mne rozhodně nenechalo klidným. Pohodová atmosféra na Klinice YES VISAGE a přátelský přístup doktora Junáška mne obav rychle zbavil. Aplikace proběhla velmi tenkou jehličkou, cítil jsem jen drobné štípnutí. Ihned se mohu s drobnými omezeními vrátit do běžného života a věnovat se naplno práci,“ uvedl k zákroku již klidný Jaro Smejkal.

Pro aplikaci Botulotoxinu se Jaro rozhodl z preventivních důvodů, jelikož pravidelně koncertuje v nočních hodinách a při vystoupení hodně zatěžuje mimiku. To způsobuje výrazné vrásky na čele a kolem očí. Díky včasnému ošetření se stávající vrásky zjemní a nebudou se do budoucna tolik prohlubovat. Botulotoxin se v estetické dermatologii používá k odstranění mimických vrásek, zejména mezi obočím u kořene nosu, v okolí očí u zevních očních koutků a na čele. Vůči Botulotoxinu vzniklo mnoho předsudků díky špatné terminologii veřejnosti a neodborné aplikaci. Lékaři této prestižní kliniky jsou zkušení profesionálové, kteří garantují, že aplikace botulotoxinu dodá obličeji odpočatý a mladistvý vzhled, nikoliv strnulý či udivený výraz.

„Botulotoxin blokuje přenos vzruchů z nervu na sval. Zamezíme tak mimice, sval se nebude smršťovat a tím pádem se nebudou zvýrazňovat vrásky. U Jara jsme ošetřili hlavně čelo, vrásky mezi obočím, a také vějířky kolem očí. Do čela dostal 5 jehliček, mezi obočí dalších 5, a po stranách očí vždy 6 vpichů. Výsledkem bude zjemnění rysů, které preventivně působí proti vráskám. Obzvláště u mladých mužů je mimika velice silná, zvlášť při jeho povolání, kdy hodně zatěžuje mimiku a životní styl – je lepší ošetřit preventivně neinvazivně ošetřit vrásky včas. Zjemňujeme už ted ty stávající vrásky z důvodu prevence. Jedná se o téměř bezbolestnou proceduru, efekt nastoupí do 3- 7 dnů. Omezení jsou minimální,“ uvedl MUDr. Milan Junášek, který na Klinice YES VISAGE aplikaci provedl.

A co dalšího Jara v nejbližších dnech čeká? Kromě dokončení zmíněného videoklipu se připravuje na tour s Burma Jones a koncem července si užije zasloužené volno na jednom z největších světových tanečních festivalů Tomorrowland v Belgii.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová