Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Lady Gaga má nového milence. A není ze showbyznysu

31. července 2019 07:51
Zpěvačka Lady Gaga je znovu zamilovaná. I tentokrát navíc zkouší štěstí v showbyznysu a randí se zvukařem Danem Hortonem. Oficiálně se spolu sice ještě neukázali, nicméně byli viděni při romantické chvilce během oběda v Kalifornii.

Gaga tak přinejmenším rozptýlila dlouhé spekulace o románku se svým kolegou z filmu A zrodila se hvězda Bradleym Cooperem, který se nedávno rozešel s matkou svojí dcery, modelkou Irinou Shayk. Jejímu novému vztahu také předcházel rozchod se snoubencem Christianem Carinem.

"Líbali se, a byli si opravdu blízcí," prozradil americkým médiím zdroj, který Gagu a Hortona viděl v restauraci. Pár prý seděl u stolu, jež byl blízko chodníku, takže zpěvačka si musela být vědoma toho, že si jí všimne hodně lidí.

Lady Gaga má za sebou docela dlouhý seznam neúspěšných vztahů s muži ze showbyznysu. Randila i se svým ranným producentem Robertem Fusarim, ale vztah vydržel jen rok. Nejznámnější je ale její vztah s hercem Taylorem Kinneym, který trval pět let a už to vypadalo na svatbu. Pár ale svoje zasnoubení náhle odvolal v roce 2016. Poté se Gaga začala objevovat po boku uměleckého manažera Carina, se kterým se také zasnoubila. Rozešli se ale letos v únoru. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová