Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Nové seriály, které stojí za to sledovat

27. srpna 2019 12:25
Na obrazovky neustále přichází novinky, kterými nás chtějí televize připoutat k obrazovce. V poslední době se ovšem vyrojilo tolik skvělých seriálů, že některé stojí za to zmínit.

Černobyl Prvním z nich je stoprocentně Černobyl, tedy Americko-Britský miniseriál HBO a Sky. Scénáristé rekonstruují příběh jaderné havárie z roku 1986, která hýbe i po desetiletích celou Evropou. Seriál vypráví o mužích i ženách, které riskovali své životy jen proto, aby katastrofě zabránili nebo jí jen zmírnili. V 5 dílech uvidíme krok po kroku, jak se havárie stala, jak se řešila, ale i následky takové pohromy, která byla bezprostředním ohrožením nejen pro ukrajinské, běloruské a ruské území SSSR, ale také pro celou západní Evropu a Skandinávii.

Viceprezident(ka) VII. Další z oceňovaných seriálů patří opět k produkci televize HBO. Seriál Veep (Viceprezident) získal již tři ceny Emmy, jako nejlepší seriál roku. Nyní můžeme nově sledovat již skvělou sedmou řadu seriálu, který řeší uzavřený svět politiky ve Washingtonu z lehce satiristického pohledu. Podíváme se, jak vede každodenní pracovní život viceprezidentky a poté prezidentky Seliny Meyerové, jejího okolí a strastiplnou cestu, která patří k takovému životu.

The Umbrella Academy Tento seriál patří ke žhavé novince tohoto roku, jež pochází z dílen USA. Jedná se o komediální seriál o nesourodém týmu Umbrella Academy jež se skládá ze sedmi dospívajících, které žijí v alternativním světě. Narodili se ženám za velmi podivných okolností a disponují superschopnostmi, které se snaží ovládat. První série se skládá z celkem 10 epizod, v nichž uvidíme například Ellen Page, Toma Hoppera nebo Roberta Sheehana, který také hrál v seriálu Misfits: Zmetci. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová