Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Roberta Mikluše čeká rande s Bokovou

07. ledna 2019 16:08
Místo lékařských případů, které řešil Doktor Elinger, nyní bude v novém seriálu Strážmistr Topinka řešit nějaký kriminální případ, i když se zrovna nejedná o vraždy. Zásadní novinkou u Tomáše Topinky ale je, že si našel dívku, což se mu nepoštěstilo ani v jedné sérii Doktora Martina." prozradil Petr Zahrádka, režisér.

Strážmistr Topinka je stále tím lehce natvrdlým ochráncem pořádku v beskydském městečku Protějov. Svou práci bere jako poslání a žádný případ pro něj není dost malý na to, aby si nezasloužil pátrání ve velkém stylu. „Topinka je ve vlastním seriálu rozvernější a divočejší. přece jenom postava doktora Martina je důstojná, dokázala se držet v rovině lékařského prostředí, které má v sobě obsaženou určitou sterilitu. Naproti tomu u Topinky se můžeme vydat do náklaďáku mezi prasata a pořádně se s nimi pomazlit,"říká Robert Mikluš , představitel hlavní role třináctidílného seriálu.

Zásadní novinkou u Tomáše Topinky je, že si našel partnerku. Tou je nová protějovská pošťačka Lucie, kterou si zahrála Jenovéfa Boková. O své postavě říká: „Tomáš ji zaujal svou naivitou. Asi také měla smůlu na chlapy a Topinka je takový čistý a hodný." Není sama, kdo si hlavního hrdinu oblíbí. „Topinka dělá takové koniny, nad kterými zůstává rozum stát, ale je třeba uznat, že se opravdu snaží z čistého srdce. Navíc moje postava se docela příjemně seznámí s jeho matkou," popisuje Jiří Bartoška, v novém seriálu zkušený šéf ostravské kriminálky.

Komediální detektivní seriál je vůbec prvním spin offem v několika zemích adaptovaného seriálu Doc Martin. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová