Reklama
Reklama
 České celebrity 

Diana Kalashová kdysi v Talentu rozplakala Bílou. Teď je z ní sexy kráska

25. srpna 2019 07:18
Jako devítiletá holčička doslova okouzlila, Lucie Bílá během jejího vystoupení v soutěži Česko Slovensko má talent ronila krokodýlí slzy. Dnes je z Diany Kalashové mladá slečna, která si jde za svými sny.

Diano, jak dnes vzpomínáte na Česko Slovensko má talent? Soutěž vám změnila život, je to tak? Byla to moje první velká zkušenost, na kterou vzpomínám strašně ráda. Doteď mě lidé poznávají a je neuvěřitelné, že i po tak dlouhé době si pamatujou "malou Dianku". Od té doby jsem se samozřejmě hodně posunula, co se týká pěvecké stránky, začala jsem na sobě makat, vydala debutové album a postupně se rozvíjela.

Je pro sedmnáctiletou slečnu těžké být známá a na druhou stranu vědět, že showbyznys je drsný a krok vedle se neodpouští? Myslím si, že jsem zatím nevkročila do stadia, kdy bych byla nespokojená s tím, co dělám nebo kým jsem se rozhodla stát. Být zpěvačkou byl vždycky můj sen. Zpívat a rozdávat lidem radost svými písněmi, koncertovat... Věděla jsem dobře, do čeho jdu. Je to náročné, ale v životě přeci není nic lehké.

Už máte za sebou album, vaše videoklipy mají na YouTube vysokou sledovanost, laťka je tedy nastavena vysoko. Co dál? Plánuju pracovat na svojí vlastní tvorbě. Už mi chybí hodiny a hodiny práce a nahrávání ve studiu. Ráda bych se k tomu co nejdříve vrátila.

Jste dnes ještě ve spojení s Lucií Bílou, kterou jste jako devítiletá holčička v Talentu doslova šokovala svým zpěvem? Už dlouho dobu ne. Ale hádám, že se ještě někdy potkáme a třeba spolu něco vymyslíme. Kdo ví...

Nezapřete v sobě svůj íránský původ, máte s tím v Česku někdy problémy? Naopak. Jsem člověk, co se vždy dokaže přizpůsobit a je tolerantní. A takové lidi mám i okolo sebe. Snažím se negativní lidi držet dál od svého života.

Prý doma hodně hrajete na klavír a vaši sousedé zrovna nejásají, je to pravda? /směje se/ No jo, je to pravda. Naštěstí máme jen jednoho takového souseda, i když je fakt, že bydlí přímo nad námi. Vtipné je, že je sám muzikant. Jinak máme super sousedy, kteří mě naopak podporují v tom, co dělám.

Chtěla byste se zpěvem "vyrazit do světa", třeba žít někde jinde? Miluju Česko. Jde asi i o zvyk, ale vážně mi to tady vyhovuje a cítím se tu moc dobře. S hudbou do zahraničí určitě ano. Ale někam se stěhovat? Hm, to asi ne.

Když máte volno, co děláte? Jako každá mladá slečna určitě milujete nakupování... Nakupování zbožnuju jako každá holka. Ráda hledám v obchodech nové kousky. Jinak volno trávím různě, ráda chodím s kamarádkama na kafe, když chci relaxovat, tak se jdu projít ven do lesoparku se sluchátky v ušich. Záleží na náladě.

Co kluci, mají u vás šanci, nebo jste zadaná? S klukama to mám složitý právě kvůli svému původu, který je velmi specifický, co se týče vztahů a randění. Takže ne, přítele nemám. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová