Reklama
Reklama
 České celebrity 

Miss z dětského domova Veronika Kašáková: přiznání o svatbě a dětech

24. listopadu 2016 03:31
Finalistka soutěže Česká Miss 2013 Veronika Kašáková strávila dětství v dětském domově. O své cestě z ústavu až do záře reflektorů napsala autobiografickou knihu Zpověď holky z děcáku. Psala ji celých pět let a vracet se do minulosti bylo často bolestivé, ale Kašáková zášť k rodičům necítí.

Modelku a patronku nadace jsme potkali v baru, kde nám půvabná blondýnka prozradila své plány na svátky. „Na Vánoce se chystáme utéct pryč.“ směje se Veronika Kašáková. „Dvě dovolené nám už letos nevyšly. Musely jsme je zrušit týden před odletem.“, dodává smutně Veronika. „Vánoce si uděláme už 23. 12. Pozveme celou rodinu a pak odletíme na Kanáry až do prvního ledna.“ prozradila blondýnka s krásným úsměvem.

„Na Vánoce nakupuju vždy na poslední chvíli, většinou na Štědrý den ráno. Nevydržím mít dárek schovaný déle jak den. Chci ho těm lidem dát hned.“ usmívá se. „S Milanem jsem nejšťastnější za celý svůj život! Celkově prožívám nejhezčí období v životě. Bavíme se o dětech, o svatbě, o baráčku. Těším se z každého dne, ale nikam nepospíchám.“ dodává Veronika Kašáková, která se naplno věnuje svému nadačnímu fondu. Nedávno představila společně s kmotrou Ivanou Chýlkovou charitativní kalendář, jehož výtěžek putuje na pomoc dětem z dětských domovů. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová