Reklama
Reklama
 České celebrity 

Leoš Mareš prozradil, co nemůže schovat do sejfu

11. května 2019 15:02
Na jeho instagramovém účtu ho sleduje téměř 800 tisíc lidí a Leoš Mareš si díky tomu měsíčně vydělá opravdu tučné peníze. Sám ale díky tomu ze svého soukromí odhaluje až příliš. I proto se Leoš Mareš rozhodl nenechat nic na náhodě a využívá pronajatý sejf. Co je ale nejcennější, co doma má? Po Michalu Davidovi, který si sejf pronajal už dávno poté, co mu zloději vykradli doma dva sejfy, které doslova vytrhli ze zdi, se rozhodl i Leoš Mareš. I ten pro to má stejný důvody, jako slavný hitmaker. Když totiž někam se svou manželkou Monikou jede, nikdy si to nenechává jenom pro sebe.

"V dnešní době internetu se bohužel o známých osobách díky Facebooku a Instagramu ví vše. Kde momentálně jsme atd. Každý si může zjistit, kde bydlím, najít si náš dům satelitním vyhledávačem a celý si ho přiblížit a detailně prohlédnout. To je stinná stránka známých a slavných osobností," míní David, který si do schránky schovává šperky, hodinky a další cenné věci.

Stejný pohled na věc má i Mareš. "Představte si, že někam jedete a nechcete si nechávat cennosti doma. Naší největší cenností je Mannik, který jezdí s náma. Co když si ale tu věc nemůžete vzít s sebou," ptá se Mareš, který tak vyhledal služby 24 Safe. Snad aby nedopadl jako vítěz poslední řady Robinsonův ostrov a partner herečky Jenovéfy Bokové Matrin Složil, kterého po návratu z dovolené čekalo nepříjemné překvapení. Z jeho pražského bytu totiž zmizely všechny jeho cennosti. A právě tomu se chce Mareš vyhnout. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová