Reklama
Reklama
 Komerční článek 

Antonín Panenka prozradil, čím jezdí fotbalové legendy

 
Legendární fotbalový útočník Antonín Panenka se stal jednou z tváří značky AAA AUTO, v jejichž autocentrech se ročně prodá na 83 000 ojetých automobilů. Panenka si převzal první ze dvou vozů, které bude užívat, a to Škoda Kodiaq. Společnost AURES Holdings takto rozšiřuje svůj komunikační koncept, ve kterém sází na známé české tváře. Značku AAA AUTO v současnosti reprezentují například herci Václava Vydra a Veronika Žilková nebo tenistka Kristýna Plíšková.

„Jako partner nejvyšší fotbalové soutěže jsme rádi, že se naší další tváří stal právě Antonín Panenka, který se neodmyslitelně zapsal do historie naší země. Spolupracujeme s plejádou známých osobností a je to jeden z našich komunikačních nástrojů, který se nám z dlouhodobého hlediska skutečně osvědčil," uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka a předsedkyně představenstva AURES Holdings Karolína Topolová. „Antonín Panenka se objeví například v našich videích na sociálních sítích, a to i ve spojení s dalšími osobnostmi, se kterými spolupracujeme,“ dodala Topolová.

„Auto je pro mě nezbytnou součástí a každodenním pomocníkem. Navíc i Áčka se již za více než tři čtvrtě století zapsala do historie naší země a těším se na to, že si díky spolupráci budu moci vyzkoušet různé automobily,“ komentuje s úsměvem Antonín Panenka, který si automobil Škoda Kodiaq převzal z rukou Stanislava Gálika, ředitele pro inovace v rámci skupiny AURES Holdings, přímo na stadionu Bohemians Praha 1905. Dalšími tvářemi značek skupiny AURES Holdings jsou také tenistka Karolína Plíšková, módní návrhář Osmany Laffita, influencerka Andrea Kalousová či herečka a šansoniérka Chantal Poullain.  

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová