Reklama
Reklama
 České celebrity 

Sandra Nováková změnila roli. Ze seriálové doktorky se stala opravdová pacientka

15. ledna 2019 16:07
Herečka Sandra Nováková, známá jako protivná doktorka Růžičková z oblíbeného nemocničního seriálu, si vyzkoušela, jaké je to být pacientkou, do které se nemilosrdně vrážejí jehly. Naštěstí šlo jen o zkrášlující proceduru.

Na Klinice YES VISAGE, která je velmi oblíbená i mezi českými celebritami, si sympatická herečka prošla dvěma novými ošetřeními, která skvěle řeší první vrásky, působí jako prevence a účinně pleť regenerují, takže viditelně odstraní všechny známky únavy, stresu či nepříznivých klimatických podmínek. A to si herečka, která je díky všem svým pracovním aktivitám i mateřství v jednom kole, velmi pochvaluje. „Na plazmaliftingu se mi líbí, že krevní destičky, bílé krvinky a kmenové buňky jsou tělu vlastní, a tak pokožku regenerují a omlazují úplně přirozenou cestou," říká Sandra o svém ošetření, které se provádí aplikací vlastní plazmy drobnou jehličkou. Zajímalo nás tedy, jestli se předem bála. „Naštěstí jsem se předem od paní doktorky Charvátové dozvěděla, že zákrok jako takový je v tomto případě bezbolestný, protože na oblast vpichu je předem nanesena anestetická znecitlivující mast." Díky své účasti v Modrém kódu je Sandra v prostředí kliniky jako doma, ale tentokrát jako milým personálem opečovávaná klientka.

Druhé ošetření, které si coby Hi-Tech novinku zamiloval už rekordní počet klientek, je YES Care. „Zjednodušeně se dá říct, že to je unikátní ošetření pleti, které pokožce ve čtyřech krocích poskytne vše, co potřebuje. Od hloubkového čištění pleti ve spojení s oxygenoterapií, obnovou kolagenu s elastinem a vyživením pleti všemožnými účinnými látkami. Po hodinovém ošetření je člověk jako znovuzrozený!" pochvaluje si herečka obě zázračné procedury, jež se dají kombinovat a jsou v aktuálním zimním období okamžitou vzpruhou pro unavenou pleť: „Jako byste se zrovna vrátili z dovolené u moře, jen to zvládnete třeba i v polední pauze." 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová