Reklama
Reklama
 České celebrity 

Co si nejvíc přejí naše (nejen) slavné ženy pod stromečkem a jaké dárky umí změnit život

17. prosince 2018 15:47
Co chtít k Vánocům od manžela či přítele? Nebo co pro maminku, kamarádku či kolegyni? Víme, co si (nejen) naše slavné ženy přejí. Inspirujte se u nich. Letos pod stromečkem už žádné kosmetické balíčky ze supermarketu!

Slavné ženy se zkrášlují, omlazují, ubírají centimetry v pase, a naopak přidávají na poprsí. Každá žena už někdy přemýšlela, že by na sobě něco vylepšila. Jen pouhá 2 % českých žen (oproti 13 % mužů) je spokojena se svým vzhledem a více než třetina z nich vážně zvažuje nějaký zákrok estetické medicíny.

Nejčastěji jsou nespokojeny s břichem, hýžděmi a stehny. Čtvrtina pak touží po novém poprsí a po omlazení, vyhlazení vrásek či liftingu. Není divu, že nejedna žena rozbalí pod stromečkem poukaz na estetický zákrok. Dárek, který potěší, splní tajné přání, a navíc zvýší sebevědomí. „Nejčastěji jej pořizují muži svým partnerkám. Někdy jako překvapení, častěji si však žena o tento dárek řekne sama a zákrok i kliniku má již vybranou,“ potvrzují na Klinice YES VISAGE, největší klinice estetické medicíny v Česku a na Slovensku. Ovšem nejen partneři, často i děti svým rodičům. „Maminka potřebuje operaci víček, rodina se poskládá a koupí poukaz,“ doplňuje plastický chirurg MUDr. Martin Molitor. Více o dárkových poukazech Kliniky YES VISAGE na https://www.yesvisage.cz/cz/vanocni-poukazy

Kdo slavný si nadělil liposukci, prsa nebo facelift? Liposukce, z nich pak laserová liposukce SlimLipo, je nejžádanější zákrok, který si nadělují nejen české ženy ale i celebrity. Jmenujme například Alici Bendovou nebo Michala Davida. Oblíbená i mediálně jsou pak prsa. Mezi posledními si upravila dekolt třeba Anife Vyskočilová. Všechny ženy bez rozdílu slávy pak chtějí mládnout. U oblíbených dermatologů Kliniky YES VISAGE si tak nadělily omlazení pomocí výplně kyselinou hyaluronovou Iva Kubelková či Daniela Šinkorová, plazmalifting si zamilovala Simona Krainová. Botox a lifting bez skalpelu pak například Alice Bendová.

Darovat lze i zdraví Moderní centrum preventivní medicíny Kliniky YES VISAGE nabízí i nejkomplexnější celkové vyšetření zdravotního stavu u nás. To, na co by ve státních zařízeních bylo zapotřebí několika žádanek a trvalo by měsíce s časem stráveným po čekárnách nemocnic, získáte během jednoho termínu, na jednom místě s výsledky ihned a v pohodlí soukromé kliniky. „Toto je letos můj dárek. Dohlédnu na své nejbližší a rodinu, aby tady byli co nejdéle,“ prozradila tak svůj vánoční dárek zpěvačka Lucie Bílá.

Tip pro vás: Udělejte radost druhým i sobě. K zakoupeným dárkovým poukazům naděluje Klinika YES VISAGE nejštědřejší bonusy v Česku – další poukázky na služby v hodnotě až 15 000 Kč zdarma. Využít je můžete pro sebe nebo opět jako dárek. „Nejčastěji klienti kupují poukázky se stanovenou částkou k využití na cokoli. Z více než 300 služeb si pak u nás vybere opravdu každá žena. Získává možnost výběru od neinvazivních, kosmetických či kadeřnických služeb přes služby moderní miniinvazivní dermatologie a laserů až po zákroky našich špičkových chirurgů. Poukazy lze využít také na celkové preventivní vyšetření zdraví. Prostě službu si už obdarovaná rozmyslí sama,“ vysvětluje manažerka největší estetické kliniky u nás.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová