Reklama
Reklama
 České celebrity 

Zázraky přírody Vladimíra Kořena: Manželka a dvě krásné dcery

02. prosince 2018 16:55
Moderátor oblíbené show Zázraky přírody Vladimír Kořen si v sobotu nenechal ujít osmé kolo Stardance a nepřišel sám. Po velmi dlouhé době vyvedl na veřejnost svoji rodinu. Málokdo možná věděl, že Kořen, kterému není žádný adrenalinový zážitek či nebezpečný pokus cizí, je otcem dvou krásných dospívajících dcer. Třetí potomek ovšem zůstal doma.

Přestože se Kořen téměř nebojí ničeho, za volantem mu to ale moc nejde. Celkem už totiž boural pětatřicetkrát, což je opravdu vysoké číslo. Jedna nehoda málem měla fatální následky. "Ona většina těch bouraček byly jen plechy. Ale měli jsme taky jednu velmi vážnou nehodu – naštěstí to nebyl smrťák. Druhého července 2000 jsme se s manželkou stěhovali do Říčan. A přišel čelní náraz, ne z mé viny. Ale následky byly drastické. Manželka měla tříštivou zlomeninu krčního obratle, tam chyběl milimetr, aby už nechodila. Já měl zlomeninu obličejového komplexu, převáželi mě do Motola vrtulníkem." prozradil Kořen.

Zda se někdy moderátor místo zázraků přírody pustí taky do zázraků tance, ovšem zatím zůstává tajné. Na obsazení příštího ročníku Stardance si budeme muset ještě několik měsíců počkat.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová