Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tomicová ve Stardance ztrácí tempo, Arichteva letí vzhůru

18. listopadu 2018 16:56
Po sobotním vypadnutí Dalibora Gondíka ze Stardance už jde opravdu do tuhého. Přestože se v dalším charitativním díle nevypadává, zbylých pět tanečních párů je natolik vyrovnaných, že i sázkové kanceláře z toho mají zamotanou hlavu.

Navíc se karty v průběhu soutěže trochu otáčí. Pavla Tomicová, která několik kol všechny šokovala svými výkony a stala se rázem hvězdou tanečního parketu, začíná v posledních dvou kolech ustupovat ze svých pozic, zatímco Veronika Arichteva naopak tančí stále lépe, přestože ji v prvních dílech porota příliš nechválila.

Vypadnout tak teď může i ten největší favorit. A tím je rozhodně herec Jiří Dvořák, jehož obliba je tak obrovská, že je snad nemožné, aby dostal nízký počet hlasů. Dobře rozehrané to má tedy i Veronika Arichteva, která je navíc každý pátek vidět v seriálu První republika, kde má nejen velkou, ale také velmi kladnou roli. A tím u diváků boduje. V neposlední řadě má velký zástup fanoušků také moderátorka Daniela Písařovicová, která tanečně sice trochu zaostává, ale hlasů jí chodí hodně. Herečka Pavla Tomicová zase oslovuje starší generaci divaček, které si přejí být jako ona. Jedinou neznámou je tak otázka popularity Davida Svobody, který nejen dobře tančí, ale jeho šarm okouzluje řadu žen. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová