Reklama
Reklama
 České celebrity 

Hrdlička po návratu z New Yorku: První akce...Kde byla Plišková?

12. září 2018 16:18
Moderátor a manžel tenistky Karolíny Plíškové Michal Hrdlička prožil za poslední období pořádně drsné chvíle. Po zákeřné nemoci mu zemřel jeho milovaný otec. Stalo se tak v době, kdy byl po boku své manželky v New Yorku, kde hrála na tenisovém US Open.

Po návratu do Čech se Hrdlička pomalu vrací i do práce. Tou první, kde se objevil byla akce Mototechny, jejíž tváří je i on sám, společně s manželkou, její sestrou Kristýnou, ale i Veronikou Žilkovou a Václavem Vydrou.

Hrdlička byl po celou dobu opravdovým profesionálem. Spolupráci s ním si pochvaluje i známá značka, které se v posledním období daří více než dobře. Plíšková ale na akci chyběla, plnila si zatím své tenisové povinnosti. "Poslední rok byl pro Mototechnu zlomový, a to nejen díky dalšímu nárůstu prodejů zánovních automobilů, ale také rozšíření oblastí podnikání, navázání spolupráce se známými českými osobnostmi a vzniku nových projektů. Ty jsme pro lepší orientaci zákazníků postupně rozčlenily pod další značky skupiny. Po již delší době existující Mototechně Servis a Mototechně Premium jsme světu představili značku Mototechna Classic, pod kterou prodáváme investiční vozy. Poslední značkou skupiny je zatím Mototechna Drive, která nabízí do pronájmu nové vozy,“ vysvětlila Karolína Topolová, generální ředitelka společnosti AURES Holdings, provozovatele mezinárodní sítě autocenter AAA AUTO.  

Lucie Wirthová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová