Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Madonna se převlékla za strašidlo a všechny naštvala

22. srpna 2018 17:45
Velký rozruch na udílení cen MTV vyvolala zpěvačka Madonna. Navlékla se do podivného, afrikou inspirovaného hábitu a tuny šperků a všemu nasadila korunu, když si skutečnou korunu posadila na hlavu. Čechům tak velmi připomněla zpěvačku Janu Kratochvílovou, která začala podobně bláznit už před mnoha lety a její bláznivé outfity jsou dodnes slušně řečeno "dechberoucí".

Madonně se zřejmě tak trochu mimo realitu dostala až v souvislosti se svojí šedesátkou, kterou oslavila nedávno. Zpěvačka, o které se dobře ví, že neumí stárnout, navíc na udílení cen MTV přednesla sebestředný projev, ve kterém zneužila památku nedávno zesnulé královny soulu Arethy Franklin.

Madonnin projev sice začal slibně a vypadalo to, že se chce vyznat ze svého obdivu k soulové královně, záhy se ale její řeč stočila jinam a zpěvačka mluvila jen a jen o sobě. Není se co divit, že reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Komentátorka televizní stanice ESPN Katie Nolan například napsala: "Ví vůbec Madonna, že Madonna nezemřela?" Komentátor další stanice Entertainment Weekly Marc Snetiker zase napsal: "Madonna přednesla poctu Arethě Franklin s Madonnou v hlavní roli." A pozadu nezůstali ani fandové na sociálních sítích. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová