Reklama
Reklama
 České celebrity 

Moderátorka Marta Ondráčková ukázala rostoucí bříško

15. srpna 2018 17:12
Natáčení seriálu Hasičárna Telecí pro Stream.cz je v plném proudu. Kromě Bolka Polívky, Norberta Lichého, Petra Vančury a dalších si roli táborové vedoucí Zorky zahrála moderátorka a herečka Marta Dřímal Ondráčková. I přes pokročilé stádium těhotenství si střihla žhavou milostnou scénu s nejmladším členem hasičského týmu Dominikem, kterého hraje Filip Březina.

„Sice jsem v pátém měsíci, ale vůbec se na to necítím. Bříško zatím vypadá spíš, jakože jsem se hodně najedla. A po prvních měsících, které byly hodně náročné, a vlastně jsem je proležela, mám spoustu energie. Denně cvičím jógu, pracuju a v práci budu pokračovat, dokud mi to můj stav dovolí. Jen oblíbené džíny už nezapnu.“ prozradila Marta.

„Manžel ví, že milostné scény patří k mé práci. Už si jich vedle mě zažil celkem dost, ať už na jevišti nebo před kamerou. Role, které obnášejí odvážnější výstupy, přitahuju a on to bere jako profík. Navíc, když mu to pak doma dostatečně vynahradím, je víc než spokojený,“ říká se smíchem herečka a dodává: „Na miminko se oba moc těšíme, takže už probíhají pozvolné přípravy. Zatím si užívám pomalé láskyplné sžívání a první šťouchance. Mám spoustu otázek a dojmů, o které se chci podělit, což se nejspíš promítne do mého blogu Šťastně vdaná. Zatím píšu jen o humorech a příjemnostech manželských, tak uvidíme. Pro mě je nadhled v manželství hodně důležitý. Ale to neznamená, že to občas není pěkný záhul. V těhotenství to platí stejně. Zkrátka, materiálu je požehnaně. Snad mi ten humor vydrží i po porodu.“ řekla Ondráčková.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová