Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tenistka Plíšková dostala luxusní Mercedes, neumí ho ale řídit

20. června 2018 10:18
Nejleší současná tenistka Češka Karolína Plíšková se podpisem smlouvy se společností AURES Holdings stala jednou z tváří značky zánovních vozů Mototechna. Mototechna poskytne kompletní vozový park týmu Karolíny Plíškové, která se se sestrou Kristýnou připojí k dalším osobnostem jako módní návrhář Osmany Laffita, fotbalový útočník AS Řím Patrik Schick či herci Veronika Žilková a Václav Vydra, kteří podporují v rámci skupiny AURES Holdings značky AAA AUTO a Mototechna.

Spolupráci značky Mototechna pro prodej zánovních automobilů oznámili na tiskové konferenci společnosti AURES Holdings, kam značka spadá, její generální ředitelka Karolína Topolová, tenistka Karolína Plíšková a manažer Michal Hrdlička. „Známé osobnosti jsou dlouhodobě jedním z našich komunikačních nástrojů, který se nám osvědčuje a zákazníky je vnímán velmi pozitivně. Jsem moc ráda, že se nám podařilo uzavřít spolupráci právě se sestrami Plíškovými, které jsou pro český sport fenoménem. Karolína s Kristýnou doplní již dvouletou spolupráci s nejvyšší fotbalovou soutěží a také nedávno uzavřené partnerství s módním návrhářem Osmanym Laffitou. Chceme posílit hlavně komunikaci na sociálních sítích a také brand awareness značky," uvedla Karolína Topolová.

„Je nám velkou ctí spojit se s tradiční českou značkou a jedničkou na trhu v oblasti prodeje ojetých a zánovních vozů. V tenise dáváme důraz na velkou profesionalitu a přesně tu jsme našli také v Mototechně," komentoval spolupráci v rámci skupiny AURES Holdings manažer obou tenistek Michal Hrdlička. „Dlouhou dobu jsem neřešila potřebu mobility a byla jsem závislá na odvozu od ostatních, což jsem se rozhodla změnit. Již mám naplánované první jízdy v autoškole a těším se, že v dohledné době usednu za volant svého prvního automobilu. Z řízení mám respekt, ale obecně mám cestování autem hodně ráda. Určitě budu patřit mezi klidnější řidičky," doplnila Karolína Plíšková, která bude jezdit prémiovým vozem Mercedes GLE Coupé. Tento vůz se pak bude prodávat pod značkou Mototechna Premium, která se zaměřuje na prodej luxusních zánovních automobilů. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová