Reklama
Reklama
 České celebrity 

Raper EGO točil v Malé Paříži

03. května 2018 09:50
Ego představil třetí singl s názvem V meste snov ze svého horlivě očekávaného alba Precedens, který vznikl ve spolupráci s hudebním producentem a režisérem MadSkillem. Společně vymysleli pozitivní a chytlavý hit postavený na MadSkillově beatu.

Singl vyšel na YouTube kanále MadSkillova hudební labelu Chop Down Records (www.youtube.com/watch?v=WUyfK386-bU&feature=youtu.be). Sám Ego se nechal slyšet, že tento singl považuje za jeden z nejsilnějších z alba. A to samé platí i pro videoklip, který se točil hlavně v pražském klubu Le Valmont a v několika známých pražských ulicích. Nejen tato skladba, ale i vydařený klip s nezaměnitelnou klubovou atmosférou Valmontu, vytvořili takovou párty atmosféru a chuť tancovat, že se k Egovi přidali nejen Ektor a Lvcas Dope ale i Osama z The Glowsticks, kteří ve videoklipu hostují.

Pražský bar Le Valmont dominuje celému filmovému ztvárnění hitu V meste snov a volba této lokace skvěle koresponduje se samotnou skladbou. Vždyť ve stylovém nočním klubu se může stát úplně všechno. Ne nadarmo se Le Valmont přezdívá „Malá Paříž“ a inspirován byl slavným filmem Miloše Formana Valmont.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová