Reklama
Reklama
 České celebrity 

Taťána Makarenko bude mít v soutěži krásy neuvěřitelných 90 semifinalistek

13. dubna 2018 10:23
Letošní rok castingů soutěže krásy MISS CZECH REPUBLIC 2018 se pomalu blíží ke konci a zbývají 3 poslední castingy z celkových 11. V dubnu krásky čeká ještě casting v Olomouci 14.4., v Českých Budějovicích 21.4. a v Praze 26.4. ,,Zatím je vybráno 62 Semifinalistek a přibudou ještě postupující z posledních 3 castingů, jedna dívka z Model Campu a 3 divoké karty z Instagramu, Facebooku a modelingová karta z agentury Model." prozradila ředitelka soutěže Taťana Makarenko. A to znamená, že tahle soutěž bude mít minimálně 90 semifinalistek, ze kterých vzejde finálová desítka.

"Bude to náročné, ale moc se na to těším´´ říká Makarenko a vypočítává, co vše ji se soutěží v následujících týdnech čeká. Semifinále totiž proběhne 12. a 13. května v prostorách Vnitroblocku v Praze. ,,První soustředění finalistek bude probíhat 19.-21.5., kdy navštívíme naše partnerské kadeřnické studio BOMTON, kde dívky nabarvíme a ostříháme, tak aby byly co nejkrásnější na focení profilových fotografií pod taktovkou fotografky Nikoly Bílkové. Budou se fotit portréty, tentokrát trochu jiné, než v loňských letech a také samozřejmě v plavkách od partnerské značky Fashion Island. Styling jako každý rok bude dělat náš oficiální stylista Sam Dolce. Na prvním soustředění také vždy probíhá školení m21.5. Následně proběhne oficiální představení finalistek pro média a partnery v našem partnerském restaurantu SOHO." uzavírá Makarenko. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová