Reklama
Reklama
 České celebrity 

Vendula Pizingerová chystá vzpomínkový koncert k nedožitým osmdesátinám Karla Svobody!

23. února 2018 08:27
Prezidentka nadace Kapka naděje a vdova po geniálním českém skladateli Karlu Svobodovi Vendula Pizingerová chystá koncert, na kterém zazní nejslavnější melodie jejího prvního manžela.

"Je nám ctí, že uvedeme tento projekt písní a filmové hudby na Pražském hradě, kde se ve Španělském sále v rámci Febiofestu bude konat malá vzpomínka," vysvětlila na svém Instagramu Vendula. Na koncertě, který se uskuteční 17. března a jehož výtěžek půjde samozřejmě na konto Kapky naděje, se představí například Hana Zagorová, Monika Absolonová, Helena Vondráčková, Pavel Vítek nebo Marián Vojtko. Večerem diváky provede Libor Bouček a Jan Maxián.

Lístky na vzpomínkový koncert jsou stále k dostání, ale rychle ubývají. "Je fajn, že si lístky může koupit každý komu je hudba Karla Svobody milá! Pravdou je, že je to spíš moje generace a dál! Baví mě pohledy mého muže Josefa, když jsem mu dnes řekla, že skoro půlka lístků už je pryč, moc mi nevěřil! To je vlastně hrozně roztomilé. A tak by bylo fajn, kdyby jsme pomohli znovu objevit krásu těchto melodií, navíc s bonusem pro nemocné děti. No a můj syn si úplně myslí, že jsem trochu bláznivá," dodala s humorem Vendula. 

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová