Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Dědička milionového impéria Paris Hilton se zasnoubila! Její prsteníček zdobí prsten s gigantickým diamantem!

03. ledna 2018 12:14
Známou provokatérku a dědičku milionového impéria Paris Hilton požádal o víkendu o ruku její přítel a herec Chris Zylka. Romantický moment se uskutečnil během zimní dovolené, kterou pár strávil v lyžařském středisku Aspen v Coloradu.

"Řekla jsem ANO! Jsem moc šťastná, že jsem se zasnoubila se svojí životní láskou, mým nejlepším přítelem a spřízněnou duší. Chris je perfektní po všech stránkách, je oddaný, loajální, milující a má dobré srdce. Cítím se jako nejšťastnější holka na celém světě. Jsi můj sen, který se stává skutečností. Děkuji ti, že jsi mi ukázal, že pohádky existují," napsala Paris na svůj Instagram.

Paris prsteníček od víkendu zdobí prsten s gigantickým dvaceti karátovým diamantem ve tvaru slzy. "Byla jsem tak překvapená a nadšená, že jsem okamžitě řekla ano. Zásnubní prsten je překrásný a třpytí se na všechny strany. Když jsem si ho nasadila, celá jsem se začala třást. Je to nejkrásnější prsten, který jsem kdy viděla," uvedla pro magazín People Paris.

Chris a Paris se poprvé potkali na párty po udílení filmových cen Oscar před osmi lety. Tehdy z jejich setkání nic nebylo. Dohromady se dali až před dvěma lety a svůj vztah zveřejnili prostřednictvím sociální sítě až v únoru lonského roku.  

kat | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová