Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Majk Spirit je stále singl, ale o ženy nouzi rozhodně nemá!

10. listopadu 2017 03:48
Rapper Majk Spirit si umí života užívat plnými doušky. I když je stále singl, nouzi o ženy rozhodně nemá. Přesto je ve chvílích volna nejraději sám.

Jaké vlastně byly hudební začátky Michala Dušičky, což je pravé jméno Majka Spirita? „S hip hopem jsem začal už ve školních letech, kdy jsem si nahrával písničky doma na magnetofon. Přestože jsem se celkem v hudebním světě prosadil, nemám žádné hudební vzdělání,” přiznal na sebe rapper, který prý původně koketoval úplně s jinými pseudonymy.

„Ve hře byl Dilema, Koko Šajs či Koko Najs. Nakonec v roce 2010 zvítězil pseudonym Majk Spirit, za což jsem rád,” upřesnil sympatický mladík, který se může pyšnit vysokoškolským titulem.

„V Bratislavě jsem vystudoval na City University obor management, ze kterého mám titul MBA. Rád čtu a miluji filozofii,” dodal dnes už úspěšný milionář.

A jak si své bohatství nejraději užívá? Utrácím hodně za cestování, to je můj život. Nic mě tak nezajímá, jako poznávat jiné země jiná místa,” přiznal na velkolepé akci v Hatích.

„Já do obchodních center takřka nechodím. Na druhou stranu, když to vidím, tak se to běžnému uživateli a spotřebiteli určitě vyplatí. Ve Freeportu jednou za čas vypuknou dny plných slev a člověk opravdu ušetří,” pochvaloval si rapper, který miluje módu.

„Já nejraději nosím pohodlné věci a vlastní oblečení s mou značkou. Na druhou stranu občas mám problémy sehnat něco na sebe, protože jsem vysoký,” dodal.

Většinou však nepodléhá trendům ani neběhá po nákupech. „Většinou jezdím nakupovat do zahraničí. Tady mě moc lidi poznávají a je to pak šílená panika, když mě někdo odhalí.”

Majk na sebe přiznal, že miluje překvapení, což mu zprostředkoval kouzelník Tomasiano, který v Hatích na Znojemsku uchvacoval návštěvníky svým čarovným uměním. „Přišel jsem čarovat, měl jsem tu tři jevištní vystoupení. Lidi byli fantastický. Bylo tu spousta lidí, což mě překvapilo, protože dnes je doba známá tím, že je spousta jiné zábavy. Proto jsem rád, že se mé vystoupení líbilo i Majkovi.” 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová