Reklama
Reklama
 České celebrity 

Osmany Laffita pod kudlou: Klepal se strachy ještě dřív, než byl na sále!

02. listopadu 2017 04:35
Přestože by slavnému návrháři nikdo jeho věk nehádal, rozhodl se omladit svou tvář a podstoupit plastiku očních víček.

Uznávaný módní návrhář kubánského původu Osmany Laffita připravuje kolekci svatebních šatů a zároveň už pracuje na nové kolekci podzim/zima 2018-2019. Právě při práci, kdy dlouhé hodiny kreslí a tvoří má nepříjemný pocit únavy a tíhy na oči. Proto se rozhodl ulevit svým očím za pomoci skalpelu a šikovných rukou renomovaného plastického chirurga.

„Je mi 52 let a to si myslím, že nejvyšší čas se o sebe začít více starat a pokleslá víčka mě opravdu trápí. Jednak z důvodů estetického. Když někomu radím, jak má vypadat, tak musím sám dobře vypadat. A jednak z důvodu zdravotního. Těžká padající víčka pociťuji hlavně při práci a není to vůbec příjemné. Když mě pan primář ujistil, že zákrok nebude bolet, bylo rozhodnuto," prozrazuje Osmany Laffita.

A co slavného návrháře čeká? „Osmany Laffita má pokleslá víčka i obočí, což způsobuje nepříjemný pocit únavy a tíhy na oči. Doporučil jsem mu plastiku horních víček a závěs obočí. Půjde o klasický zákrok, kdy dojde k odstranění kožních přebytků a pozvednutí obočí za pomoci speciálních vstřebatelných háčků. Samotný zákrok bude trvat hodinu a půl a provádí se jednoduše pouze v lokální anestezii," vysvětluje primář plastické chirurgie Martin Molitor.

Padající víčka, převislá kůže a tukové výhřezy v okolí očí jsou častým problémem, který se s přibývajícím věkem dotýká mnoha lidí. Ideálním řešením je operace očních víček (redukce přebytečné kůže) neboli blepharoplastika. Po aplikaci lokálního anestetika pod kůži horního víčka se odstraňuje předem přesně vyměřený přebytečný pruh kůže a provádí se korekce kruhového očního svalu pro zlepšení kontury zevní poloviny horního víčka. Výsledkem je opět mladistvější vzhled a jasné oční kontury. Už jen pouhá plastika víček dokáže mnohdy ubrat až 10 let. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová