Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Julia Roberts olavila padesátiny! Herečka s okouzlujícím úsměvem vypadá i bez plastik skvostně!

29. října 2017 03:07
Julia Roberts je jedna z nejkrásnějších amerických hereček. Bývalá modelka, přezdívaná americká pretty woman, je držitelka tří Zlatých glóbů a ceny Americké filmové akademie Oscar. Zrzka s ústy od ucha k uchu oslavila včera padesátiny! Její tvář však nestárne.

Julia Roberts má v obličeji minimum vrásek a plastiky do teď odmítala. Většina jejích kolegyň už má v jejím věku za sebou nejednu plastickou operaci. Ať už vyhlazení vrásek, liposukci nebo zvětšení prsou. Julia se ale rozhodla zůstat přirozeně krásná, dokud to půjde! „Do padesáti let hodlám přežít bez plastik! I za tu cenu, že kvůli tomu přijdu o roli,“ prohlásila před třemi lety sebevědomá Julia, která dobře ví, že ji producenti i diváci milují takovou, jaká je. Herečka je pořád stejně okouzlující i bez plastik!

Nejslavnější rusovlasá diva Hollywoodu pochází z umělecky založené rodiny. Oba rodiče, otec Walter a matka Betty-Lou Robertsovi, byli a jsou herci. Stejně tak i oba její sourozenci, starší bratr Eric Roberts a sestra Lisa Roberts Gillan. Herečkou je i bratrova manželka Eliza Roberts a Juliina neteř Emma Roberts. Oba rodiče byli i divadelní pedagogové a scenáristé.

Pro krásnou herečku však herectví není žádným naplněním dětských snů. Julia si přála být veterinářkou. Nakonec ale zůstala u herectví a podle médií patří mezi několik nejlépe placených filmových hereček všech dob.

Mezi nejznámější a nejvýznamnější Juliinu roli patří samozřejmě Pretty Woman. Skvělá romantická komedie z roku 1990 je vlastně pohádka pro dospělé. Julia ve filmu ztvárnila pouliční prostitutku Vivian a místo prince se do ní zamiloval finanční magnát Edward Lewis, kterého si zahrál Richard Gere (68).

Julia Roberts se díky výjimečnému vzhledu stala vyhledávanou herečkou. S Richardem Gerem se před kameru postavila ještě o devět let později v úspěšném filmu Nevěsta na útěku. Tou se Julia stala i v osobním životě. Těsně před obřadem utekla snoubenci Kieferu Sutherlandovi. Reagovala tak na jeho nevěru se striptérkou.

Hollywoodská hvězda měla mnoho partnerů, mezi její vážné známosti patřil Dylan McDermott, Liam Neeson, Kiefer Sutherland (plánovanou svatbu s ním zrušila těsně před jejím uskutečněním), Jason Patric, Matthew Perry a Benjamin Bratt. V polovině 90. let byla přibližně rok a půl provdána za countryového zpěváka Lyle Lovetta.

V červenci roku 2002 se podruhé provdala za hollywoodského kameramana Daniela Modera, se kterým žije střídavě v Novém Mexiku a kalifornském Malibu. V listopadu 2004 se jim narodila dvojčata, dcera Hazel Patricia a syn Phinnaeus „Finn“ Walter. Jejich třetí dítě, syn Henry Daniel Moder, se narodil 18. června 2007 v Los Angeles. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová