Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Dylan z Beverly Hills 90210 oslavil 51. narozeniny. Poznali byste ho ještě?

12. října 2017 11:21
Americký herec, jehož nejznámější rolí je postava Dylana McKaye v seriálu Beverly Hills 90210, mohl mít jakoukoliv fanynku, na kterou si jen ukázal. Z obletovaného hezouna je dnes vrásčitý a zarostlý taťka.

Rodák z amerického Ohia Luke Perry oslavil včera 51. narozeniny a je vidět, že už je životem poněkud unavený. Sláva, kterou si vydobyl díky legendárnímu seriálu Beverly Hills 90210, je pryč a herec už účinkuje spíše v menších televizních seriálech, kde si ho málokdo spojí s postavou lamače srdcí Dylana McKaye.

Jeho nejznámější rolí je jednoznačně postava Dylana McKaye v seriálu Beverly Hills 90210. Hrál také ve filmech Buffy, zabíječka upírů nebo Pátý element, kde se objevil po s Millou Jovovich, ale takové množství slávy, kterému se těšil dříve, už nikdy nepřišlo.

Luke Perry si také prošel zdravotními potížemi, kdy v roce 2015 podstoupil kolonoskopii a lékaři mu tehdy odhalili děsivou diagnózu. Výrůstky v tlustém střevě! Ukázalo se, že jde o rakovinu. „Před dvěma roky mi objevili ve střevě rakovinu, naštěstí v raném stadiu čili to vyřešila jedna operace,“ vyprávěl sám Perry.

Kolorektální karcinom, který seriálového Dylana potrápil, je třetí nejčastější typ rakoviny v USA. Nebezpečným a častým typem je ostatně i rakovina prsu, s níž se před nedávnem utkala jeho někdejší kolegyně a seriálová láska Brenda alias Shannen Doherty.

Televizní idol náctiletých divaček devadesátých let byl 10 let ženatý s Rachel Sharp, se kterou se později rozvedl. Luke Perry má 2 děti. Syna Jacka (19) a dceru Sophii (16). 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová