Reklama
Reklama
 České celebrity 

Kubelková a Bendová na podstoupily unikátní omlazující proceduru!

26. září 2017 04:17
Jsou úspěšné, krásné a chtějí, aby to tak zůstalo nejlépe navždy. Modelka, moderátorka a herečka Iva Kubelková a herečka a moderátorka Alice Bendová dorazily na unikátní 4D omlazení pleti.

Obě krásky mají sice nabitý program prací, ale když se dozvěděly o novém 4D omlazení pleti neváhaly a hned se objednaly. Co je čekalo? Omlazení pleti za pomoci laseru Fotona, který v sobě snoubí dva špičkové lasery. „Laser Fotona SP Dynamis PRO zvládá 4D omlazení pleti s velmi výrazným liftingovým efektem. Pleť v obličeji je vůbec poprvé ošetřena jak z vnější strany, tak z vnitřní části úst. Proto je skvělou volbou pro ty, kteří se zdráhají využít niťový lifting, výplně či skalpel, ale vyžadují razantnější účinek. Ošetření probíhá ve čtyřech krocích a jde o zcela neinvazivní zákrok," vysvětluje dermatoložka a anti-agingová specialistka MUDr. Tereza Gabryšová.

Na akcích, které Iva Kubelková pravidelně moderuje i před kamerou, když natáčí, potřebuje vypadat perfektně. Proto se rozhodla zbavit svou pleť nedokonalostí a celkově ji omladit. „Tento nový laser je naprosto úžasný, jsem nadšená. Přestože většinu podobných zákroků je lepší podstupovat v zimě kvůli slunečnímu záření, tak toto omlazení si můžu dopřát kdykoliv během roku, neboť se ošetřuje zevnitř úst," říká s nadšením Iva Kubelková. „Navíc doufám, že tímto definitivně vyřeším i moje pigmentové skvrny, které mě už dlouho trápí," dodává moderátorka, která se nyní naplno věnuje zpívání a připravuje své první CD.

Když se o této novince dozvěděla Alice Bendová, neváhala ani vteřinu. „Je to neinvazivní ošetření a zcela bezbolestné, což je skvělý. Navíc po ošetření můžete zase normální fungovat. Nemohu si dovolit jít na zákrok, kdy budu muset čekat třeba čtrnáct dní, až se zhojím. Těším se, že po zákroku budu hezčí, mladší, odpočatější a víc v pohodě," prozrazuje Alice Bendová, která právě dotočila dva filmy, čeká ji další natáčení pro televizi.

Ne snad, že by obě dámy potřebovaly nějak výrazně omladit, ale toto ošetření skvěle funguje i preventivně. „My díky tomuto ošetření dokážeme vráskám předcházet, což je vždy lepší, než pak řešit hluboké vrásky," doplňuje dermatoložka a anti-agingová specialistka MUDr. Tereza Gabryšová. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová