Reklama
Reklama
 České celebrity 

Bývalá Miss Zuzana Jandová vyrazila s kamarádkou do Tater. Nová láska na obzoru?

27. června 2017 05:11
Devětadvacetiletá Miss ČR 2008 má k Slovensku úzký vztah. Tatínek je Maďar narozený na Slovensku, a tak má Zuzana u našich sousedů i část své rodiny. S kamarádkou Nelly strávila víkend ve vodním ráji Gino Paradise Bešeňová v Tatrách. V černých plavkách byla neskutečně sexy. Všiml si toho i slovenský Muž roku a moderátor Martin Šmahel. Hodili by se k sobě?

„V Bešeňové je to opravdu krásné, strašně moc vyžití a krásný wellness. Já miluji masáže, takže jsem si tu nenechala ujít dvě thajské masáže, a sice olejovou a chodidel. Dnešní doba je strašně uspěchaná, všichni se za něčím neustále hodí a zapomínají odpočívat. Já jsem si tu skvěle odpočinula. Dokonce jsem vyzkoušela i muzikoterapii s gongem, kterou nám poskytl saunamaster přímo z Haiti," uvedla Zuzana, která strávila několik okamžiků také se slovenským Mužem roku 2008 a moderátorem Martinem Šmahelem.

Vzhledem k tomu, že je Martin zároveň fitness trenérem a má perfektně vypracované tělo, k single Zuzce by se opravdu hodil. Zuzana byla půl roku nemocná, a tak se snaží dostat zpět do kondice. „Za půl roku jsem ztratila fyzičku i tvary, co jsem mívala. Chodím teď čtyřikrát týdně na fitbox a dvakrát týdně do posilovny s trenérem," prozradila dlouhovlasá kráska, která dostala nabídku na moderování televizního lifestylového pořadu a v létě plánuje velkou oslavu svých třicátých narozenin.

Do Tater cestovala s kamarádkou vlakem. „Super City Pendolino je mnohem rychlejší než auto. Můžete si tam odpočinout, máte k dispozici wifi, občerstvení, zásuvky. Je to opravdu komfortní a nikde nepřestupujete. V Tatrách jste za pár hodin," dodala Zuzka.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová