Reklama
Reklama
 České celebrity 

Sexy Vignerová pařila s Captainem Morganem a dalšími celebritami!

09. června 2017 17:00
Misska Aneta Vignerová si vybírá akce, na které chodí. Ovšem Kapitánskou párty na lodi Captain Morgan si nemohla nechat ujít!

Aneta je stále sexy a dobře ví, že ať si na sebe vezme cokoli, vždy bude středem pozornosti a zájmu mužů. „Přišla jsem se skvěle pobavit, pozdravit svíé kolegyně kamarády a užít si to tady," svěřila se Vignerová.

Na Kapitánskou párty na náplavku přišel i nový moderátor počasí na Primě Karel Kašák, bratr modelky Veroniky Kašákové, se pochlubil velkou novinkou. Už dva měsíce je zamilovaný a jeho novou lásku všichni dobře známe. Jeho novou přítelkyní je Veronika Lálová, tanečnice a vítězka letošního ročníku StarDance, kde tančila po boku Zdeňka Piškuly.

„Ano, jsme spolu a je to krásný. Je to velmi čerstvé a a v začátcích. Veronika je nejen nádherná, ale i krásná bytost uvnitř," prozradil Karel na 1. narozeninách lodě Captain Morgan, která kotví na pražské Náplavce. Se svojí novou láskou nedorazil, doprovila ho sestra Veronika se svým přítelem.


„Milujeme Majka Spirita, tak tady nemůžeme chybět,"
prozradili Karel s Veronikou stejně jako Andrea Bezděková, Nikol Švantnerová nebo Mariana Prachařová.

Vystoupení Majka Spirita bylo velkým lákadlem pro známé krásky. A i on si pak večer v baru Captain Morgan jejich společnost užíval. Momentálně je nezadaný a v obležení českých modelek pak trávil dlouho do noci. "Miluju svoji práci, jsem vděčný za to, že ji mám a je pravda, že soukromý život zkrátka není, není na něj prostor. Já si to užívám. Moje práce je to, co miluju," řekl Spirit.

Na kapitánské párty to pořádně žilo a pražská náplavka doslova praskala ve švech. Na koncert hvězd dorazilo přes 12 tisíc lidí a rozhodně šlo o letošní událost roku. Na jednom pódiu se vystřídaly hvězdy jako Majk Spirit, H16, Marek Ztracený, Rybičky 48 nebo Pavel Calta. Celým programem provázel Leoš Mareš, který nejen moderoval, ale také vystoupil se svými největšími hity.

Užít si koncert a skvělé drinky z vyhlášeného rumu dorazila řada známých tváří. Kapitánskou párty si užili Zuzana Jandová, Milan Peroutka, Láďa Hruška, Nikol Švantnerová, Renata Langmannová, Monika Leová, Aneta Vignerová, Andrea Bezděková, Tereza Budková, hokejista Radek Smoleňák, Mariana Prachařová, Kateřina Průšová, Taťána Makarenko, Dominika Mesarošová, Michaela Gemrotová nebo Marian Vojtko. Ten se pochlubil, že je na správném místě, protože je z něj také kapitán.

„Byl jsem před měsícem v Chorvatsku a dělal jsem si kapitánské lodní zkoušky. Takže nyní už můžu na loď bez toho, aby ji musel řídit někdo jiný," prozradil Vojtko.  

staronline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová