Reklama
Reklama
 Sexy 

DiCaprio ji odkopl, ale ona v plavkách dobyla svět!

05. června 2017 06:44
Modelka Kelly Rohrbach (27) si vyloženě vychutnává své účinkování v novém zpracování kultovní Pobřežní hlídky. Bývalá přítelkyně hollywoodského herce Leonarda DiCapria uchvátila diváky svým tělem v plavkách, neméně ale září na červeném koberci v minišatech při uvádění snímku do kin.

Kelly ve snímku hraje roli CJ Parkrové, která dříve patřila snad nejprsatější herečce Hollywoodu Pamele Anderson. Modelka ve většině filmu střídá vyhlášené oranžové záchranářské plavky a bikiny a nejednomu divákovi se při pohledu na její sexy křivky tají dech.

Pro Kelly Rohrbach je to první velká role. Předtím se představila pouze v epizodních seriálových rolích nebo v reklamách. Popularitu spojenou s uváděním filmu na plátna kin si modelka opravdu užívá. Naposledy dorazila do německého Berlína, kde zazářila v lesklých minišatech.

Do českých kin přijde snímek 15. června. V zemích, kde byl film uveden už během května, se dočkal spíše vlažného přijetí. V amerických kinech skončil během premiérového víkendu až na třetím místě v žebříčku návštěvnosti a u kritiků a recenzentů totálně propadl.

I přes počáteční neúspěch ale produkční společnost Paramount chystá pokračování. A producenti divákům už nyní slibují úžasnou zápletku. 

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová