Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Hodně napěchovaný dekolt exmanželky Eddieho Murphyho

12. května 2017 05:17
Herec a komik Eddie Murphy býval hollywoodskou hvězdou první velikosti. Se svojí první ženou Nicole Mitchell měl pět dětí. Ani takový počet potomků ale nedokázal manželství udržet pohromadě! Herec je tatínkem dalších čtyř dětí, z nichž každé má jinou maminku. Nejčerstvějším přírůstkem hercova klanu je dcerka Izzy, již loni přivedla na svět Paige Butcher.

Eddie Murphy dovedl bavit lidi už od mládí. Už v době dospívání vystupoval v barech a vydělal si tak peníze na studium. Poté, co se prosadil v americké televizi, přišly i nabídky filmařů. V roce 1984 natočil komedii Policajt z Beverly Hills a stal se rázem mezinárodní hvězdou. Vydělával hodně peněz a střídal partnerky.

V roce 1993 si vzal za manželku Nicole Mitchell Murphy, se kterou byl celých třináct let, což v životě známého hollywoodského proutníka představuje jednoznačně ten nejstabilnější vztah. Nicole Murphy sice úspěšně popírá svůj věk, herec ji však už dávno vyměnil za mladší partnerky.

Nicole v lednu oslavila 49. narozeniny, Eddiemu porodila pět dětí, ale tělo má stále v perfektní formě. Dokonalou siluetu předvedla i na benefiční akci podporující léčbu rakoviny prsou a prostaty. Nicole oblékla přiléhavé červené šaty s pořádným výstřihem. Sexy model zdůraznil její křivky i bujnost jejího hrudníku. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová