Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Janet Jackson poprvé světu ukázala svého vymodleného syna!

17. dubna 2017 00:43
Zpěvačka Janet Jackson, sestra zesnulého krále popu Michaela Jacksona, na začátku tohoto roku porodila první dítě, chlapce pojmenovaného Eissa. Nyní konečně světu ukázala svůj vymodlený poklad. Fotku svého chlapečka, kterého porodila v padesáti letech, sdílela na svém Instagramu.

Janet Jackson se syna dočkala ve věku, kdy už ženy pomýšlejí spíše na vnoučátka. Zpěvačka se tak stala snad nejstarší prvorodičkou světového šoubyznysu. Když zpěvačka loni zrušila koncertní turné a jako důvod uvedla těhotenství, její fanoušci se obávali, že nastanou zdravotní komplikace. Nakonec ale všechno dobře dopadlo a miminka se ve zdraví dočkala.

Během těhotenství se Janet skrývala a miminko tajila i po porodu. Teď ale udělala vyjímku a fanoušky potěšila roztomilým snímkem. „Moje dítě a já po zdřímnutí,“ napsal k fotce se synem.

Manželství Janet Jackson a miliardáře Wissama al-Mana je v troskách a schyluje se k rozvodu. A údajně za to může muslimská víra, kterou Wissam vyznává. Měl být totiž na zpěvačku přísný a zakazovat jí věci, které nebyly v souladu s islámem. Chlapeček Eissa bude zpěvačce manžela připomínat až do smrti, protože to vypadá, že malý drobeček poroste do podoby tatínka. Snědou barvu kůže po své mamince totiž nepodědil.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová