Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Šedá myška Andrea z Beverly Hills 90210: Šedesátka klepe na dveře! Poznali byste ji ještě?

22. září 2017 10:12
Trvalá na hlavě, kulaté brejličky a věčná roztržitost. Tak si všichni pamatujeme Andreu z Beverly Hills 90210. I přesto, že hrála šedou myšku, tak fanouškům úspěšného seriálu utkvěla v paměti stejně jako třeba Brenda či Brendon, do kterého byla tajně zamilovaná.

Seriál Beverly Hills 90210 se natáčel již před sedmadvaceti lety a Andrea Zuckermanová nepatřila sice zrovna k sexy kočkám seriálu, ale vypadala mladě. Roli šestnáctileté Andrey hrála Gabrielle Carteris, když jí bylo už 29 let a nikdo to na obrazovce nepoznal. Čtyři roky před šedesátkou je herečka, která hrála šprtku Andreu, velmi šmrncovní dáma.

Jejím velkým plusem je to, že se z ní nestala plastiková figurína jako z některých jejích kolegyň, které se přes botox nemohou ani usmát. To Gabrielle naštěstí dá na přírodní půvab. Šestapadesátiletá herečka se snaží stárnout s grácií a obejde se bez zbytečných zkrášlovacích zákroků. I na svůj věk tak vypadá matka dvou dětí pořád dobře.

Andrea z Beverly Hills 90210 sice v seriálu figurovala jen v pěti z jeho deseti serií, ale divákům se vepsala do paměti. I Gabrielle Carteris potkal osud slavných tváří, které jsou spojovány jen s jedinou rolí. Občas se někde objeví, ale jde spíše o nevýraznou televizní produkci. Nedostatek hereckých příležitostí však herečku příliš netrápí, radost jí dělají především její dvě dospělé dcery Kelsey a Mollie. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová