Reklama
Reklama
 České celebrity 

Vyjádření k prohlášení a jednání Nikol Švantnerové v kauze České Miss

07. dubna 2017 04:14
Nikol Švantnerová se nedávno pustila do šíření informací, které si upravila podle sebe a nezakládají se na pravdě. O workshopu stylisty Filipa Vaňka, jež proběhl v rámci soustředění v Tatrách s finalistkami České Miss 2017 a na kterém Nikol nebyla, šířila nepravdivé a jí zkreslené informace. Vzhledem k tomu, že se objevily v médiích, uvedl Martin Ditmar k těmto článkům dne 21.3.2017 prohlášení na svém Facebooku:

„Všechno má své meze a tohle už je moc!!! Nepravdivé šíření informací o údajném nucení a křičení na finalistky České Miss jedním z nejuznávanějších stylistů Filip Vaněk , za kterým stojí Nikol Švantnerová, je pouze její zoufalou snahou o zviditelnění. NIKOL osobně na tomto workshopu vůbec nebyla, protože přijela o den později, FILIP na nikoho nekřičel a k ničemu nenutil, pouze uváděl příklady ze života modelingu a náročné požadavky na modelky, aby byly skutečně úspěšné. Největším paradoxem je, že o NIKOL, která tam vůbec nebyla, mluvil FILIP pozitivně a uvedl příklad, že když vyhrála Českou Miss, měla nějaká kila navíc a proto nemohla fotit prestižní zakázky, oproti tomu, jak dobře vypadá dnes. Z videozáznamů workshopů je toto patrné, ale pseudonovináři, kteří se žádného soustředění neúčastnili a pravda je vlastně vůbec nezajímá, jenom svými články ubližují a ve finále se ukáže, komu jejich lži ublíží nejvíc. Možná to bude samotná Nikol, která si jako první začala vymýšlet příběh, který se odehrál pouze v její hlavě...“

Na základě toho se nyní Nikol pro super.cz vyjádřila, že odstupuje z České Miss. K tomu bychom se rádi oficiálně vyjádřili:

„Role mentorky má v rámci konceptu nového projektu České Miss určitě významnou úlohu. Jak se bohužel ukázalo, mohou ji zvládnout pouze vyzrálejší a zkušenější ženy, které v průběhu let již něco dokázaly. Velice nás mrzí, že Nikol vzhledem k její psychické a mentální nevyzrálosti tuto úlohu nezvládla, byť jsme jí dali šanci, a rozhodla se odstoupit. Samozřejmě její disbalance může být způsobena jejím nedávným rozchodem s přítelem, tahanicemi o jejího psa a fyzickým i zdravotním oslabením,“ komentuje situaci Martin Ditmar.

„Nikol jsme chtěli dát šanci, i když jsme z počátku váhali, jestli už je na roli mentorky dostatečně vyzrálá, ale chtěli jsme jí po našem vstupu do projektu Česká Miss dát příležitost a nové možnosti pro její růst i uplatnění, stejně jako dalším vítězkám. Bohužel se ukázalo, že se Nikol chová jako nevyzrálá holka, která by spíše sama potřebovala mentora, aby vyspěla. Svým chováním, šířením nepravdivých informací i neprofesionálním přístupem se o příležitost posunout se dále a získat i zajímavé zakázky v rámci desítek tisíc korun, které jsme pro ni měli rozjednané, sama připravila,“ říká Eva Čerešňáková.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová