Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tahle změna Leoše Mareše vás dostane do kolen! Podívejte se, co dokázal!

01. dubna 2017 02:04
Leoš Mareš si nikdy nepotrpěl na nějaké ukazování svalů. Taky žádné neměl. Časy, kdy Leoš Mareš patřil mezi největší střízlíky českého showbyznysu, jsou ale pryč. Čtyřicetiletý moderátor ještě stále dokáže své příznivce překvapit!

V posledních letech šel ale Mareš do sebe. Poté, co se dal dohromady s Monikou Koblížkovou, začal pravidelně běhat, propadl thajskému boxu a začal chodit i do fitka. Před Vánoci začal Leoš makat v posilovně a přesně šedesát osm tréninků stačilo na to, aby se mohl pochlubit parádními svaly na břiše.

Tréninky nesou své ovoce, Leoš Mareš má pekáč buchet a dokázal, že i ve čtyřiceti letech může člověk své tělo neuvěřitelně změnit. "Chtěl jsem vědět jestli to jde. Jestli je to vůbec možné. Jestli kluk, který nikdy neměl sval, neměl nic, když zatnul biceps měl tam bramborovou kaši, může zažít ten pocit, že se mu na těle ukáže něco co zná jen z filmů," svěřil se Mareš.

"Nepoznávám svoje tělo. Čistím si zuby a říkám si "To neni možný" Tohle jsem nikdy nezažil. Před lidmi jsem břicho vždycky jen zatahoval. Nikdy nezatínal. Nebylo co zatínat. Bouchnu se do něj a nic se neklepe. Po jeho stranách se rýsují pruhy a vpředu čtverečky," napsal Leoš Mareš k fotografii, ze které vám spadne brada!

Velký vliv má na slavného moderátora přítelkyně Monika. Jak je vidět, její vliv je ten nejlepší co kdy nějaká žena na Leoše měla. Za každým vítězstvím je ale hlavně tvrdá cesta! A Leoš Mareš tuhle cestu zvládl na jedničku. Klobouk dolů, Leoši! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová