Reklama
Reklama
 České celebrity 

Opuštěná Eliška Bučková pózovala v Tatrách. Neuhodnete, kdo ji učil na lyžích!

16. března 2017 02:46
Sedmadvacetiletá modelka a Česká Miss 2008 Eliška Bučková vyrazila v polovině března k sousedům na Slovensko do Tater. Svého přítele Jakuba Vágnera nechala doma. Promenádovala se po Skalnatém plese v úchvatném dlouhém kožichu a prozradila své začátky na lyžích i její postoj k zimní dovolené.

„Nejsem vůbec typ na zimní dovolené. Nic mi to nikdy neříkalo, vždycky jsem měla raději léto. Ale zimní Tatry jsou úchvatné. Maximálně jsem si to tady užila a ta nádherná příroda. Spousta lidí jezdí nebo létá daleko do zahraničí a přitom máme to nejkrásnější tak blízko," řekla Eliška, která se do Tater vypravila s týmem České Miss.

Nejvíce si užívala Skalnaté pleso, kam vyjela patnáctimístnou lanovkou z Tatranské Lomnice, kde bydlela. Právě s Českou Miss se začínala kdysi učit na lyžích. A jejím instruktorem byl údajně jeden z nejlepších sjezdových lyžařů světa Rakušan Hermann Maier. Ale ani tento několikanásobný olympijský vítěz a mistr světa jí k lásce k lyžím nepřivedl. „Raději chodím pěšky na procházky, dám si piknik a užívám si krásy přírody. Poblíž Tatranské Lomnice jsem viděla i jezera. Určitě bych sem chtěla vzít přítele v létě. Expedice a příroda jsou naše největší vášeň. A Jakub si určitě domluví i nějaké to povolení k chytání ryb,“ směje se Eliška, která s Jakubem nyní připravuje rybářské tábory pro děti. Práce s mládeží a dětmi jí naplňuje a modelingu se údajně věnuje jen už okrajově. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová