Reklama
Reklama
 České celebrity 

Finalistky České Miss v uniformách Českých drah: Krásná posádka zpříjemnila mnoha cestujícím cestu

14. března 2017 06:12
Finalistky České Miss mají za sebou dlouhou cestu vlakem do Vysokých Tater, při které si pro její zkrácení mohly vyzkoušet roli zaměstnanců Českých drah v tradičních uniformách. Krásná posádka, která kromě kontroly jízdenek rozdávala pasažérům i pozornost v podobě pardubických perníčků, zpříjemnila mnoha cestujícím cestu.

Dívky mají za sebou vlasovou proměnu pod dohledem přední české kadeřnice Petry Měchurové a převlečeny do kostýmků vlakové obsluhy byly k nepoznání. Pro ostatní cestující byla přítomnost mladých slečen nečekaným překvapením. Protože je pro finalistky ve Vysokých Tatrách připraven hodně nabitý program, hned po příjezdu měly chvilku na odpočinek a relax, aby si po dlouhé cestě odpočinuly. Wellness luxusního hotelu v Tatranské Lomnici si tak s nadšením užívaly a při tom odhalily, jak jsou na focení v plávkách připraveny.

„Některé holky na sobě opravdu zapracovaly, ale je vidět, že u některých není postava zatím stoprocentní. Ještě je hodně práce na sobě sama čeká a pokud se budou chtít slečny probojovat mezi top deset, musí na sobě kontinuálně pracovat. S tím jim může pomáhat i aplikace zaměřená na zdravý životní styl, která nabízí i hubnoucí režim. Vše je ale především o sebekázni a disciplíně,“ uvádí Martin Ditmar, předseda představenstva společnosti Miss Events.

K tomu, jak na sobě pracovat, jak se oblékat či prezentovat, co obnáší profesionální focení a jak se na něj co nejlépe připravit, finalistkám pomohl i workshop, který ještě první večer absolvovaly s topmodelkou Simonou Krainovou, stylistou Filipem Vaňkem a fotografem Benediktem Renčem. Průběžnou podporu jim nabízejí i mentorky Eliška Bučková, Aneta Vignerová a Tereza Fajksová, jež na dívky v průběhu soustředění dohlíží a dávají jim rady. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová