Reklama
Reklama
 České celebrity 

Mladá muzikálová zpěvačka Karolina Gudasová končí s kariérou!

27. února 2017 20:34
Mladá a úspěšná muzikálová zpěvačka a držitelka ceny Thálie Karolina Gudasová a nadějný hokejista NHL Michal Neuvirth, kteří tvoří hvězdný pár, si během zimní pohody, zadělali na miminko. Ano je to tak, oblíbená zpěvačka čeká svého prvního potomka. S Michalem už si dlouho přáli založit rodinu a žít pohromadě, konečně se jim to podařilo. „ Zjistili jsme, že jsme se jeden v druhém našli a chceme spolu mít rodinu. Jen jsme nečekali, že se nám to povede tak brzo,“ usmívala se Karolina. A tak musí na čas kariéra stranou.

Gudasová měla minulý rok dost na pilno a to hlavně kvůli účastni v muzikálu Mefisto, který na divadelních prknech sklízí nevídaný úspěch. Zahrála si jednu z hlavních ženských rolí, a sice Markétu. Na jevišti se objevila po boku Josefa Vojtka, který je dokonce za hlavní roli Mefista nominován na divadelní ceny Thálie. V představení se Karolina alternuje také s výbornou zpěvačkou Ivanou Korolovou, která než se jí kolegyně vrátí, zvládne odehrát všechny naplánovaná představení sama.

Karolina Gudasová je nesmírně šťastna ze svého požehnaného stavu, na miminko se s přítelem moc těší. Letos v létě Karolína oslaví 25. narozeniny, takže pro ni je to ideální čas na založení rodiny.

I když pro diváky to není příliš radostná zpráva, protože v tomto případě publikum přijde o vynikající podání Bahiyany, kterou Karolina ztvárnila na Slovensku v novém muzikálu Iago, který se právě začíná připravovat také v Praze pro divadlo Hybernia. „To, že nebudu moci být v tomto projektu, mě opravdu velice mrzí, protože tento muzikál miluji a strašně moc mě baví v něm hrát. Právě proto, že se mi tolik líbil, jsem šla na konkurz do Bratislavy. Ale myslím, že teď mě čeká ta největší role a to role maminky a nechtěla bych jí zanedbat,“ prohlásila nastávající mladá matka. Castingy na muzikál Iago právě probíhají a herečka, která roli získá, bude mít co dělat, aby dosáhla stejně dobrého výkonu jako Gudasová.

Herečka má ovšem v plánu se na některá představení v divadle vracet. Až jí to zdravotní stav a věk dítěte dovolí. Má velké štěstí na skvělé alternace a úžasné šéfy v divadlech, kteří ji umožní, aby si mohla zahrát tehdy, kdy bude v Čechách. Nyní se chce ale naplno věnovat rodině, která je pro ni na prvním místě. Na hlídání kráska počítá s pomocí babiček a také přítele.

Pár bude žít v USA, kde Michal hraje v prestižním hokejovém klubu. Milenci se už velice těší na společné soužití a výchovu jejich ratolesti. A co svatba, ta nebude?  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová