Reklama
Reklama
 České celebrity 

Letošní rok bude u Kláry Vytiskové patřit nové hudbě i novému životu

06. ledna 2017 05:38
Klára Vytisková přichází s bonusovým singlem, připravuje nové album a do nového roku vstupuje Klára i její kapela pod novým jménem Klara & The Pop.

Novoroční dárek fanouškům je singl All Night Long. „Tahle písnička nás provázela celé loňské jaro a léto a vznikla ve smíchovské zkušebně, když jsme se chystali na turné k desce Home,“ objasňuje Klára, která před lety odstartovala kariéru v kapele Toxique. „Touhle věcí bych chtěla uzavřít desku Home, je to takový bonus, ukazuje, jak právě trávíme čas, a uzavírá uplynulý rok, a proto jí dáváme fanouškům jako dárek,” říká Klára, která energický studiový klip natočila ve čtvrtém měsíci těhotenství. To Kláru inspiruje k další práci a nutí jí častěji sedat k piánu a dokončovat rozdělané písničky. Traví stále více času ve studiu, zkouší s kapelou.

Po vydání alba Home, nastal pro Kláru minulý rok kolotoč klubových a festivalových koncertů. Dostala cenu Anděl v kategorii zpěvačku roku. Bonusový singl a klip All Night Long uzavírá vše kolem alba Home a předznamenává práci na nových písních. Klářin nový rok bude patřit nové hudbě a novému životu.

Klara & The Pop jsou dále Klářina sestra Tereza Vytisková aka Edna Green, která hraje na syntezátor a pady, kapelník, kytarista a baskytarista Matěj Belko, bubeník Adam Koller a klávesista Jan Aleš. Celá kapela se také podílí na doprovodných vokálech. „Mám skvělou kapelu, na které mi opravdu záleží. I oni jsou velkým motorem pro to, abych dělala na dalších písničkách a tak si zaslouží mít vlastní jméno,” říká Klára s úsměvem.

Klára Vytisková zažila raketový start. Úspěchy, média, vysoké tempo. Láska, manželství, odchod na venkov, dítě, rodina. Leckdo se na téhle cestě někde zadrhne, ztratí se, posunou se mu priority nebo dojde inspirace a energie. Klára však všechno zvládla s grácií a elegancí sobě vlastní, zralost a zkušenost jí neubrala na tvořivosti a energii, natož pak na mladistvém šarmu a sex-appealu. Klára byla také oblíbenou porotkyní 4. řady soutěže Česko Slovenská SuperStar.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat