Reklama
Reklama
 České celebrity 

Kamila Nývltová zhubla 15 kg! Teď se ještě rozhodla podstoupit liposukci!

15. prosince 2016 04:09
Téma hubnutí je pro zpěvačku Kamilu Nývltovou v těchto dnech hodně aktuální. Dokončuje natáčení videoklipu s charakteristickým názvem Kilo sem, kilo tam. A do toho se rozhodla vylepšit také vlastní „křivky“. Dokonce podstoupila laserovou liposukci SlimLipo.

Muzikálová zpěvačka Kamila Nývltová byla ještě před pár lety jak se říká „holka krev a mlíko“. Podařilo se jí zhubnout o 15 kg, nicméně některým partiím je potřeba trochu pomoct. Zejména problémové oblasti bříška a boků řeší téměř každá žena. Proto se Kamila rozhodla pro liposukci.

Kamila podstoupila laserovou liposukci SlimLipo břicha a boků. Jedná se o partie, které se dají po váhovém úbytku cvičením jen těžce vytvarovat a je jim tedy třeba trochu pomoct.

„Zákrok je velice šetrný a trvá asi 120 minut. Udělám jeden neviditelný vpich v dolní části bříška, a poté kanylou zavedu anestetikum a stejný vpich využiju také pro odsátí tuku a zavedení laseru. Tento vpich pak není vůbec vidět, oproti běžným liposukcím má laser navíc tu výhodu, že zastavuje krvácení a kůži zároveň vyhladí a zpevní,“ popsal zákrok pan doktor Isam Al Awa.

A proč se Kamila rozhodla zákrok před svátky podstoupit? „Musím být přece fit na pečení vánočního cukroví,“ směje se zpěvačka.

„Laserová liposukce není nijak náročná, narkóza není nutná a omezení jsou minimální. Jen po dobu dvou dnů mě čeká klidnější režim, ale nemusím ležet na lůžku. Vánoční představení tak po zákroku hravě zvládnu,“ doplňuje Kamila.

V příštích dnech ji navíc čeká natáčení klipu s Olgou Lounovou. Klip má tématický název Kilo sem, kilo tam. Logicky tedy chce mít Kamila na natáčení své křivky pod kontrolou. Vánoce bude trávit u rodičů v Krkonoších, kde hodlá odpočívat a pořádně prohnat snowboard.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová