Reklama
Reklama
 České celebrity 

Operní diva Kalivodová se připravuje na dalšího potomka a vybavuje nový dům

12. prosince 2016 08:34
Měsíc do porodu již zbývá operní pěvkyni a sólistce Národního divadla Andree Kalivodové. S manželem Radkem se přestěhovali do nového domu a během vánočních svátků chystají rekonstrukci kuchyně. Co nejčastěji Andrea vaří a jak se chystá na Vánoce?

Operní divu Andreu Kalivodovou jsme s manželem potkali na předvánočním večírku v showroomu luxusních spotřebičů, kde se Andrea inspirovala trendy ve spotřebičích. „Je pravda, že jsme se před časem přestěhovali z Dolních Břežan do Psár u Prahy a postupně to tu dáváme dohromady. Nyní přijde na řadu kuchyně, takže jsem se přišla podívat ledničky, o kterých jsem slyšela jen to nejlepší. Dávám přednost spotřebičům, které skutečně fungují a není třeba je po čtyřech letech zase měnit," uvedla operní pěvkyně Kalivodová, které to na party neskutečně slušelo v červených těsných šatech.

Andrea prozradila, že nejčastěji vaří těstoviny a synkovi Adrianovi skoro denně polévky. Ráda využívá domácí produkty ze zahrádky. A jak se rodinka chystá na letošní Vánoce? „My máme rádi klasiku, příliš mnoho neexperimentujeme, takže určitě budeme mít bramborový salát, buď klasický nebo odlehčený. A rybu. Kapr nám ale moc nechutná, takže připravujeme candáta nebo třeba tuňáka. A peču i vánoční cukroví. Letos se na Vánoce moc těšíme, Adrianek je zase větší a určitě si to moc užije," dodala Kalivodová. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová