Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Princ Harry, Rihana a HIV?

05. prosince 2016 10:15
Bojí se snad princ Harry HIV? Nechal si totiž se zpěvačkou Rihanou udělat test! Setkali se na rodném Barbadosu exotické krásky. Tam se ukázalo, jestli jsou královský zrzeček a známá rebelka po stránce sexu dost obezřetní.

Princ Harry je v současné době na patnáctidenní cestě po Karibských ostrovech. Proto navštívil i Barbados, kde měl projev k oslavám 50. výročí nezávislosti tohoto ostrova. Při té příležitosti se potkal s nejznámější rodačkou - zpěvačkou Rihannou.

Na nic nečekal a hned se za Rihanou vydal. U příležitosti Mezinárodního dne boje proti AIDS ji přesvědčil ke společnému otestování.

Harry se tak snažil mezi místními šířit osvětu a bořit mylné mýty spojené s HIV. Rozhodl se pro testování na veřejnosti, kde jim dobrovolní pracovníci odebrali vzorky krve, a ty byly odeslány na posouzení do laboratoře v Bridgetown na Barbadosu. Podle výrazů ve tváři byla Rihanna mnohem statečnější a tvrdila, že to ani nebolelo. Princ Harry byl opačného názoru. Netrvalo dlouho a zhruba za 20 minut čekání přišli výsledky - pro oba naštěstí s negativním výsledkem.

I když se žádné rande v pravém slova smyslu nekonalo, tak vzájemné sympatie byly více než zřejmé. A můžeme hádat, zda Harryho očaroval více velký výstřih sexy Rihanny, nebo opravdu její dobré srdce... Kdyby se tihle dva dali dohromady, bylo by to nejspíš skvělé. Jen královská babička Alžběta II. by to asi nerozdýchala…!  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová